Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
válasz Napfénysüti #48281 üzenetére
Gondolom egy Galibier-n nincs (országútis szerint) szar bringaút, hogy a tiltás ellenére a főútra kényszerüljön a bringás
Lehet itt találni alternatív megoldásokat, ahol nincs feszültség a két fél között.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
ptesza
senior tag
válasz Napfénysüti #48281 üzenetére
Csak koca bringás vagyok azt is öregesen meg egyre ritkábban. De még így is ér inzultus.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPad topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
- Bomba ár HP Pro X360 G3 Silver - Intel N5000 Quad I 8GB I 256GB SSD I 11,6" Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP ProBook 6570B - i3-3GEN I 8GB I 320GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 11 128gb Red, független szèp âllapotban
- !! 1 ÉV GARANCIA !! ÚJ állapotú, magyar bill, Apple Macbook Air 2022 M2 8GB RAM 256GB 97% AKKU
- HD (CCFL,LED) kijelzős i3, DualCore, Core2Duo notebookok (HP, Dell, Acer, PackardBell) gyűjteményből
- Wacom Intuos Pen S digitalizáló tábla (CTL-480)
- ZOTAC GAMING RTX 3070 AMP Holo 8G videokártya garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad B50-80 - i3-4GEN I 4GB I 128SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Kétmagos DualCore, C2D, AMD X2 notebookok (Acer, Toshiba, Fujitsu-Siemens, Dell, ASUS) Gyűjteményből
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest