Új hozzászólás Aktív témák

  • fecus

    őstag

    válasz martonx #87377 üzenetére

    Hú, ez jó hosszú lett. :K
    Csak pár apróság:
    "Ugyanakkor azt is tudom, hogy nyilván cserélnétek ti,.."
    Nem. Pont ezért írtam. Bármikor vehetnék új gépet, de nem érzem szükségét. És tényleg nem érzem, nem csak hangulatkeltés.

    "Csak mi is szopunk a sok digitális analfabéta tanár miatt,..."
    Mi úgy mondjuk, hogy ugyanolyan gyakorlatokat kellett volna tartani minden félévben mint a légvédelmi szirénák esetében régen. És nem a vírus miatt hanem mert ez a jövőhöz tartozik. Digitális heteket kellett volna rendezni, most nem szívna ennyit senki sem.
    ShadowX: Pontosan.

    "Stadion építés helyett, már rég minden tanárnál ott kellene, hogy legyen egy 2 évesnél nem régibb laptop..."
    Itt van. 2 éve kapták. Nem mindenki, de nagyon sokan. Jobb gépe van mint nekem a cégnél. De az asztalit szereti használni. Amúgy mindkettőt használja mivel az asztalinál torlódás lép fel néha. Ez is a kijelentésemet igazolja, nem olyan rossz az az i52400 ha ezt választja az i7 helyett. Ő nem ért hozzá csak érzésre...

    "Ugyanez vonatkozik a családokra is, mert ők se hibátlanok."
    Bizony-bizony. A tanár eddig is könyörgött a szülőknek, hogy üljenek le a gyerek mellé és legalább azt ellenőrizzék, hogy elkészítette-e a házit és tanul-e. Sz'tak rá. Most fel vannak háborodva, hogy mennyi időt vesz el az otthoni tanulás. Pont annyit mint eddig, csak muszáj megcsinálni. Amúgy most sem nekik kell megcsinálni a feladatot a gyerek helyett.

    No, az enyém is hosszú lett... :DD

    "Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi

Új hozzászólás Aktív témák