Új hozzászólás Aktív témák

  • DarkByte

    addikt

    Jelenleg egy magyar IT cégnél vagyok fejlesztő. Egy éve sincs hogy átvettek minket, szóval ez a járvány erre az évre is meghozta a "változatosságot".

    Harmadik hete HO. Számomra nem volt újdonság, mert eddig is csinálgattam alkalmanként. Viszont hirtelen rengeteg meeting lett, illetve segíteni való többieknek, kb. egész nap videó hívásokban ülök ami lefáraszt erősen, mellette saját dolgaimmal alig haladok.
    Elbocsájtások nem voltak, sőt úgy tűnik bővülünk mert jönnek projektek a helyzet kapcsán.

    Egymagam élek, lakás hitel van, plusz tavaly október végén bevállaltam a társasház udvarán egy hirtelen jött garázst, aminek csak egy részét tudtam kifizetni, a maradékot lólépésekben törlesztem, ez nyáron fut ki. Szóval most elég sok havi kiadásom van. Ha gond lenne, úgy 2-3 hónapig bírnám fizetés nélkül, de eléggé lekopasztottam magam tartalékok tekintetében.

    Nem mozdulok ki, csak ha nagyon muszáj, max. szellőzni az erkélyre, udvarra. Amit lehet házhoz rendelek.

    Egyedül léttől annyira nem félek, eléggé introvertált vagyok. Tervezek pótolni egy rakás filmet, játékokat. Napokban jött egy MIDI billentyű, ezer éve tervezem hogy megtanulok játszani. Akarok még venni egy Kindle-t és olvasgatni, regényekből is van egy nagy lista. Illetve még ha ez elfogy is van millió opció továbbképezni magam programozásból.

    Sport hiányzik, két éve belefogtam aktívabban sportba és fogytam egy csomót. Sokkal kiegyensúlyozottabbak lettek tőle a napok. A helyzet előtt egy héttel kollégák unszolására gondoltam bepróbálom a crossfit-et, két alkalmat tudtam összesen lenni. :( Szerencsére a bérleteket befagyasztották. Remélem a terem is képes átvészelni.
    Itthon van kettlebell, majd próbálok azzal csinálni dolgokat, plusz önsúlyos gyakorlatokat.

    Nem szeretnék leesni a lábamról, nem kizárt hogy ha baj van szüleimnek is segíteni kell anyagilag. Legalább is erősen gondolkodom, hogy rá kellene venni apámat, hogy ha már igazán nagy baj lesz, menjen el 2 hónap fizetetlen szabadságra és inkább kisegítem őket anyagilag. Ő az egyedüli kereső, pénz tartalékuk van (eladtak egy örökölt házat), de nem kellene felélni. Ők is gondoznak 3 nagy szülőt akik számítanak rájuk. Haza már nem megyek hozzájuk 13.-a óta, biztos ami biztos.

    Érdekes fél év elé nézünk az biztos.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák