Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz csoszogi #87096 üzenetére

    Volt ilyen a forgószék alatt, be is vált. A széket elajándékoztam, mikor ezt a bútort csináltattam és meglett véve ez a fotel.
    A fotel talpain van vastag filckorong, a parketta köszöni szépen, jól van, 2 év alatt semmi nem látszik a szék használatából.
    Ezt a parkettát nem akarom óvni, rusztikus bükk csaphornyos, nem is méretpontos, illetve össze van száradva, a fogpiszkáló megáll némely résben a szoba közepén is, a falak mentén pedig a keretfríz úgy megemelkedik, hogy a szekrények befelé dőlnek. Ebben dolgozom, van némi rálátásom.
    Kőris nagy méretű halszálkát szeretnék helyette, 20×200 centiset, arra lesz majd vigyázva is.

    ShadowX: hónapokig gondolkodtunk rajta, mi a végleges igénye és azt hogyan lehet megvalósítani. 5,5 év a lakásfelújításkor került fel a TV a falra és a falba az 50×50 mm kábelcsatorna, már akkor tudtuk, hogy a TV alá kerül egy számítógépasztal.
    A fiókos rész a gyártás megkezdése után lett betervezve, az alsó 3 fiók csak kb A5 hasznos alapterületű, mögötte van kialakítva hely normál méretű ATX háznk + 5 centi hézag minden irányba. Ennek ellenére az alaplapomon lévő kongig van ott, de teljesen jó.
    A képek régiek, azóta történt kis finomítás: a monitor fölötti ledszalagot a forgáspontnál elhelyezett mikrokapcsoló kikapcsolja és így ne vakít. Illetve ON-OFF-ON kapcsolóval kapcsolom, előbbi 10%, utóbbi 100% erősségre állított vezérlőn keresztül adja a 12 V-ot a szalagokra.
    Amúgy hogy ne kelljen az asztal alá mászni, egy műszerdobozba vezettem ki a power, reset gombokat, fülhallgató és mikrofon csatlakozókat. Egy nagyobb műszerdoboz is megvan, abba fogom átrakni ezeket USB 3.0 csatikkal, 100+2×50 W erősítővel, 4 csatornás sztereo RCA váltóval és egy kis zenelejátszóval (BT, FM, mSD, AUX), de ezt még össze kell tákolni.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák