Aktív témák
-
-Tsaba-
tag
válasz brian1974 #27338 üzenetére
Én simán elképzelhetőnek tartom, egy jó kis spam adatbázis, vagy jó pár adat (ami akár visszaélésre is adhat lehetőséget) sokat érhet...
Sőt a legjobb, hogy általában mindenki ugyan azt a jelszót használja mindenhol, így még akár emailben kapott kódok, jelszavak is megszerezhetők[ Szerkesztve ]
-
SirRasor
addikt
válasz brian1974 #27423 üzenetére
Bár csak igazad lenne
Más: ma olvastam valami érdekeset a tudatalattis könyvben, miszerint úgy tudom gyorsan magamhoz vonzni, ha úgy teszem a dolgaimat és olyan érzéssel töltöm el magam, mintha már volna. Úgyhogy gyerekek van barátnőm ..már csak meg kéne találni élőben is
Make Love not war!
-
CSorBA
őstag
-
Rhino666
addikt
válasz brian1974 #30651 üzenetére
Engem Alpine Milk Cream ízesítésű Milka érdekel leginkább, nagyobb tételben. Csak hogy lásd hogy nem viccelek:
11 csokipapír. Az utóbbi 2-3 hét termése. Legrosszabb esetben is kétnaponta egy tábla.
[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
WindyJoe
aktív tag
válasz brian1974 #41755 üzenetére
Az a csavarhúzó készlet piszkálja a fantáziámat... (:
Mennyire minőségi ez? Nem hajlik el/törik le a vége ez első kicsavarásnál?
Milyen fejek vannak benne, mert azon a mütyür képen nem látszik rendesen...?
(Am. a 32 db-os és a "31 in 1" között, amit hirdetsz mi a különbség az árán kívül? )MOD: Ja a másiknál látom... egész jó. Philips vég van benne? (Vagy az az U?)
Nem vatera keretei között mennyi lenne az ára? (:[ Szerkesztve ]
Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
Aktív témák
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest