Aktív témák
-
gabesz82
őstag
Eladó!
FSP Epsilon 600W (FX600-GLN) tápegység: 18000 Ft
Nokia N82 telefon (gyárilag kártyafüggetlen, dobozában, szép állapotban, fekete színű, 2GB-os memóriakártyával): 23000 Ft
Panasonic Lumix DMC-FZ8 digitális fényképezőgép (szürke színű, karcmentes, hibátlan, 2GB-os SD kártyával, Lowepro táskával, dobozával, minden tartozékával): 35000 FtPSN: Morfologus82
-
adamik22
csendes tag
hali mindenki pc-t keresek az egyik kolegámnak olyan 10-15 ezer körül Szegeden nethez ill. egy két ratyi játékhoz kellene jah meg persze film nézegetés... pm
-
dosailord
tag
Sziasztok!
Hol lehet olcsón scannelni a városban? Végül is csak egy lap kellene, de lehet majd később több is.
Köszi előre is. -
SirRasor
addikt
Teljesen más jellegű kérdés: Ki milyen fogkrémet használ és milyenre esküszik? Netalán valahol van valami táblázat, hogy melyik mennyire jó? Csak az számít, hogy a fogszuvasodást megelőzzem vele, tehát ilyen fogfehérítéses parasztvakítás nem izgat és nem is érzékenyek a fogak.
Make Love not war!
-
Rick4
félisten
válasz SirRasor #42507 üzenetére
Ha a genetikád olyan, hogy a fogad szuvasodásra hajlamos, akkor mindegy mivel mosod. Egynek a blend-a- meg complete család jó, én ezeket használom, nincsen bajom velük, bár szerencsére nekem fog szempontjából szerencsém van. Valójában mindegy, mivel mosod, ne valami noname vacak legyen 80Ft-ért..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
veze
őstag
ezzel én is egyet értek..leginkább genetika.. az apámak kb ötvenéves korában jelent meg az elsö rossz foga, pedig nem vitte tulzásba a fogmosást.
Én is örököltem - szerencsére - ezt töle és nincs bajom a fogaimmal, leszámítva hogy csak 28 van mert a bölcsek, bölcsen ki se nöttek
Illetve kiakartak de csak a baj volt velük és igy aztan rövid uton megszabaitottak tölük -
WindyJoe
aktív tag
Még egy szavazat az elmexre.
Nekem azért is vált be, mert utálom a hülye mentholos fogkrémeket, olyan fura szájízem lesz utánuk, meg fél óráig 5 percenként járok inni h leöblítsem.
Szóval ez nem olyan.... (A zöld csomagolású legalábbis...)
A másik, hogy észrevehetően "csúszik" utána a fogam, tehát valamivel bevonja. Kellemes, nem az az érzés, h végighúzod a fogaidat egymáson és recseg, ropog.
Fogérzékenységre is jó mellesleg, bár ha ez nem is szempont, attól még tudja... (:Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
ShadowX
őstag
Én meg a Sensodyne Pronamel-t használom. Nagyon "tetszik" az íze, kellemesen édeskés, és enyhén mentolos.
Sajnos Rick4-nek igaza van, ez genetika. Én édesanyámtól örököltem, így mi állandóan "harcolunk", míg húgom édesapámtól, akiknek nagyon jók a fogaik. Nálam így minden nap kész hercehurca fogmosás terén. Először fogselyem, utána fogmosás, majd szájvíz. Ezzel sikerült minimálisra csökkenteni a fogszuvasodást. Mióta használom a fogselymet meglepve tapasztalom, hogy mennyire hasznos dolog. Akkor látja az ember, amikor kijön a kajamaradék a fogak közül, mivel onnan egyik fogkefe sem szedi ki. És ezek elég rendesen elő tudják idézni a fogszuvasodást.
Na meg 4-6 havi fogorvosi ellenőrzés is sokat segít. A legtöbb fogorvosnál ez ingyenes, ha pedig lát valami olyat, ami fogszuvasodást idézhetne elő, akkor rendberakja 1-2 ezresért.[ Szerkesztve ]
-
TommyB
csendes tag
Fejlesszetek DDR3-ra, hogy nekem is jo legyen!
[link][ Szerkesztve ]
-
TommyB
csendes tag
Ram melle jo kis telefon is van am, Nokia E51 kartyafuggetlen:
[link] -
-
SirRasor
addikt
Elmex az jó, csak picit drága a maga ~650 hufos árán. Eddig mindig valamilyen 200-300 forintos Colgate és társait vettünk, de 1 év alatt 5 szuvas fogam lett, tehát ez így nem mehet tovább. Lehet az is, hogy irdatlan mennyiségű cukrot eszem és citromlevet iszom minden nap (teán keresztül), de lehet, hogy nem ettől van.
Viszont ahogy olvasom, mindenki másra esküszik, szóval ebből tényleg nem lehet levonni semmilyen következtetést sem.
Boba: fogselyem? Fogorvos is azt mondta, hogy azért ilyen szuvasok a fogaim, de szerintem nem igaz. Nem is értem, hogy mire jó a fogselyem, ezt valaki elmagyarázhatná. Nem a fogak közé kell behúzni és sikálni? De nem csinál semmivel se többet, mint a fogkefe, vagy másképpen: ha fogat mosok, utána már semmi extrát se csinál a fogselyem, viszont alig megy be a fogaim közé, és vérzik tőle az ínyem, szóval..
dentocar tablettáról még nem hallottam, de mindjárt utánanézek.
És ha már lyukas, akkor mivel lehet fúrás nélkül begyógyítani? Igen, reménykedek!
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
boba6
senior tag
válasz LordVader80 #42534 üzenetére
7k teljesen reális, én ma közvetítettem 1et annyiért két fél között
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
LordVader80
őstag
ok, ha hallasz/tudsz megint ilyet, szólj légyszi, annyiért mehet az enyém is, nem is értem Tamást, miért kellett ez, nyilván mindenki alkudik a kiírt árból, 8-ra írtam, 7-ért viheti, akinek tényleg kell. A 8-at is úgy írtam, hogy megnéztem aprón az 500-as árakat, és az alapján... ő meg jön itt nekem 8 feletti NETTÓ árral.... ja szerk: nettó BESZERZÉSI árral!!! Ezek után mindent csakis tőle fogok vásárolni, természetesen nettó beszerzési áron!!!! Mert ugye a kiírása alapján úgy lehet érteni, hogy ha valaki más akarna ilyen hdd-t, akkor ezt nála megteheti ennyiéért, ilyen formában
[ Szerkesztve ]
May The Force Be With You!
-
ShadowX
őstag
válasz SirRasor #42533 üzenetére
Próbáld ki egyszer a fogselymet úgy, hogy rendesen használod. Nyilván nem a gyomrodig kell lenyomni, hogy felsértse az ínyedet. Kis türelmet igényel, nem kapkodva kell csinálni, mert akkor tényleg felsérti.
A fogak egymáshoz elég szorosan simulnak, olyannyira, hogy egy fogkefe nem fér oda be. Erre jó a fogselyem, mivel befér oda, ahova az előbbi nem. Márpedig, ha valami ételmaradék (pl. kenyér, chips, hús, stb...) bekerül oda a rágástól, akkor az ott elkezdi szépen "lyukasztani" a fogakat, ami később átterjedhet a szomszédos fogra is. Én nagyon meglepődtem, mikor kiderült, hogy mennyi ételmaradék képes beszorulni két fog közé.Ha lyukas, akkor sehogy nem tudod "magad begyógyítani", azt be fogják tömni.
-
SirRasor
addikt
válasz ShadowX #42537 üzenetére
Na akkor nekifutok majd este még egyszer.
A dental tabletta meg felejtős, mert azzal együtt már fluoridtúladagolás is előjöhet, ami a csontok gyengüléséhez vezet, szóval..
Más: munkahelyen hogy oldjátok meg napközben a kaja utáni fogápolást? Csak nem állhatok neki sikálni a fogamat
Make Love not war!
-
pmheros
őstag
nem vagyok tökéletes
-
TommyB
csendes tag
Szinuszos ups-t keresek!
Egy aktiv pfc-s 400-as tapot es egy 22-es lcd-t kellene elbirnia. -
Agyasima
őstag
Olyat keresek, hogy:
- S478-as alaplap, SDRam-os kivitel. XP alá legyen drivere, legyen hibátlan, kipróbálható.
- Hozzá való S478-as processzor és hűtő. Szintén hibátlan, kipróbálható.Esetleg hasonló paraméterekkel futó AMD páros is érdekelhet. Ajánlat priviben hamarabb megtalál.
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
LordVader80
őstag
December 7-én (megnéztem a papíron a dátumot) bejelentettem, hogy eladtam a régi autóm. Erre ma újfent inkasszál SZMJV önkormányzata gépjárműadóval és biztos nem a mostani, mert összegben meg közleményben is a régi kocsiról van szó...
áááááááááááááááá, pénteken Huszár utca.... gondolom 30 nap jóesetben!!!, míg visszautalják, vagy még több.... ilyenkor jegybanki alapkamat alapján kártérítést kérhetek, ugye? (költői kérdés)
Szakadjanak kettéMay The Force Be With You!
-
őstag
válasz LordVader80 #42543 üzenetére
Bejelentést aláírták, bélyegezték, nem?
-
őstag
válasz LordVader80 #42543 üzenetére
Még alig múlt el szilveszter...
Nem bírtak még vissza zökkenni a munkába[ Szerkesztve ]
Üdv:Attila
-
proper
őstag
nincs valakinek elfekvőben egy samsung e250 eladó, rossz is jöhet
-
Luighi
senior tag
Levikém, ezúton a nyilvánosság előtt is elnézést kérek az üzletrontásért.
A hozzászólást töröltettem.
Aktív témák
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- Ajazz First Blood F15 teal gamer egér (PAW3389, 68g)
- Logitech G302 Daedalus Prime gamer egér
- (új) Mchose M7 fekete gamer egér - (PAW3395, 3 üzemmód, 52g, Realtek chip)
- (új) Ajazz AJ159 Apex 8K sunset orange gamer egér (PAW3950oc, 56g, dock kijelzővel, 3 üzemmód)
- MSI Radeon RX 5600XT Mech OC HIBÁS VGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest