Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • net84

    őstag

    a véglények új stádiumba léptek!
    este 10 elött pár perccel (21:30-22:00 között valamikor, nem tudtam felfogni) csörgött a telefonom pénteken - egye fene, felveszem, "rokon" keres, hátha valami fontos, halaszthatatlan. köszönés, bemutatkozás (látom! én még el tudom olvasni, hogy kinek a nevét írja ki a telefon), elnézés kérés a késői zavarásért (szerencséd, legalább illem az van!), majd a következő párbeszéd játszódót le:
    - tudnál segíteni számítógép összeállításában, illetve jó áron tudnál is új számítógépet hozni?
    - persze! milyen célra kellene? Mire szeretnétek használni?
    kis susmus a háttérben
    - igazából nem tudom, a sógoré lesz, 126.000.- Ft-ért kellene gép
    - csak gép vagy monitorral együtt?
    megint susmus
    - akkor inkább térjunk rá vissza késöbb, rákérdezek, hogy pontosan mit szeretnének
    :W akkor végülis felhívtál a semmiért :F
    - okés!
    - de egyébként 126.000-ért lehet már kapni?
    - lehet, de nem mindegy, hogy monitorral vagy monitor nélkül kell-e a gép...monitor nélkül egy egészen kellemes gépet lehet kihozni, monitorral együtt már nem lesz olyan erős, de még mindig nem lesz az olcsó és gazdagságos szint..

    szombaton inkább nem foglalkoztam semmi szakmabelivel, délelött maszíroztattam egyet (a talpmasszázstól majd befostam), délután kipihenten beton födémet fúrtam alulról felfelé :) egy kampósszögnek, majd fröcsekmintás gipszstukkót kreáltam köré, hogy ne törje meg az öszhangot a plafonból kilógó fémdarab, igaz egy honlapot lementettem adatbázisostol, pár száz fájlostol kb. 5. nekifutásra az éjszaka közepén...ha munkakört váltok, biztosan belsőépítész leszek - azt legalább megfizetik és meghálálják :DDD

    Read only...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés