Hirdetés
- Windows 11
- Jelszókezelők
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- A streaming miatt szabadulnak a kábeltévétől
- Router gondok
- Nem mond le Kínáról az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
moooooo
csendes tag
Sziasztok! 5.2es dsm-hez keresek működőképes ncore plugint, sajnos külföldről van a ds112-esem, nincsen hozzá termék regisztrációs kártyám, úgyhogy itt tudom feltenni a kérdésemet csak
-
moooooo
csendes tag
Sziasztok!
Kikérném a véleményeteket:
Vettem 2 héte egy DS112-est, sikerült is telepakolni a 2tb wd redemet, most arra gondoltam lecserélem egy kétlemezesre. Találtam egy 213J-t vélemény a cseréről? Dupla ram, gyengébb proci.
-
moooooo
csendes tag
Sziasztok! Újabb kérdésem lenne, hol tudom megnézni, hogy milyen "app" használja a nas-t? Ha leállítom a download station-t, már akkor sem megy el alvó módba a nas 20 perc után, folyamatosan villog a led is, valami dolgozik, de egyszerűen nem találom mi lehet. Köszönöm.
-
moooooo
csendes tag
Sziasztok! Van egy DS112 nas-em, és az utóbbi időben nem hajlandó leállítani a hdd-t. Az összes szolgáltatási csomagot leállítottam. NFS-en keresztül filmezek róla esténként, de megy egész nap a hdd. Ötlet valakinek?
-
moooooo
csendes tag
válasz intercell #25196 üzenetére
Szia! Pont kb ugyanezért kerestem fel a fórumot, de nem a firmware frissítés a hibás. Én elmentem nyaralni múlthéten, és kihúztam mindent, nehogy a villám lerendezze a cuccot. 1 lemezes ds112-t használok amúgy. Na hazajövök összedugok mindent, bekapcsolom a nas-t, csipog. Adnék hozzá egy torrentet, nem érem el quickconnectel. Nézem gépről ugyanez. Hálózati eszközöknél sambán megtaláltam. Dune nfs-el megtalálja. Aztán írta hogy van frissítés update 2, de nem tudta lehúzni, mert nem talált netet azt írja. De közben a torrentet meg húzta lefelé. Fogtam letöröltem a quickconnect id-mat, újra, semmi. Ma reggel 2. körben nekifutottam és jó lett. Szóval szerintem valami a rendszerükben volt a szar.
-
moooooo
csendes tag
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Van egy DS112-es nas-om legújabb firmwareel. Kb 1 hete szívok azzal, hogy nem bírok rendesen netezni számítógépen telefonon stb. Már majdnem hívtam a upc-seket, hogy csináljanak valamit, de tegnap este rájöttem, hogy a NAS-al van a gond. Ha kikapcsolom tökéletesen megy. Már kilőttem az összes csomagkezelőt, csak a download station megy, és még mindig nem hibernálja se le magát, és nem megy a net rendesen. Ha nem fut 1db torrent sem a DS-en akkor is ez a helyzet. Valakinek valami ötlet? Ja és folyamatosan dolgozik a HDD is valamit.
-
moooooo
csendes tag
Illetve valahogy újra tudom telepíteni rajta az OS-t anélkül hogy adatvesztésem lenne? (1 lemezes 4TB majdnem tele..)
-
moooooo
csendes tag
Sziasztok! Van egy kis gondom, és elég tanácstalan vagyok.
DS112J legújabb firmware-el, külső hálóról böngészőből nem tudom elérni. Quickconnect megtalálja kapcsolódás és ennyi.
Belső hálóról elérem tökéletesen megy, telefonról ipadről DS alkalmazással megy. Semmit nem állítgattam mostanában. Ötlet?
-
moooooo
csendes tag
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Adott a régi nasom Syno DS112 1db 4TB hddvel, kevés volt a helyem és kitaláltam hogy veszek egy új nast Syno DS218Play, és beleteszem az egyik régi hddmet 2TB (NTFS).
Múlthéten olvasgattam hogyan tudom áttenni a komplett rendszeremet, úgyhogy összeraktam az új nast, és vártam a csodát.
Ehhez képest leformázta a 2db hdd-t minden figyelmeztetés és válaszlehetőség nékül, (HDD1 a 4TB synos particiós volt eddig is, HDD2 a 2TB NTFS). Lett belőle egy 2TB SHR particio teljesen üresen. Vissza tudom-e valahogy állítani?
2: a 4TB hddmen főleg filmek vannak illetve semmi pótolhatatlan kb 5gb képen kívül, egy könyvtárlistát kellene visszanyernem illetve azokat a képeket, EXT4re valami getdataback progit tudtok javasolni ha valami usb-rackre beleteszem? Ha nem sikerül visszanyerni a képeket akkor dühömben eladom a zsír új DS218Playemet
Visszatettem amúgy a 4TB-s Redet a DS112be és nem bootol fel a dsm.
Köszönöm a segítségeteket előre is.
-
moooooo
csendes tag
Sziasztok! Szerintetek egy ds218 play-nek mi lehet a maximális torrent letöltési sebessége?
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Star Citizen
- Autós topik
- Windows 11
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Witcher topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- További aktív témák...
- Garanciás. Gigabyte GeForce RTX 2060 Super WINDFORCE OC 8G
- GRAND THEFT AUTO V PREMIUM EDITION + Shark Card (online pénz) - Xbox One/Series letöltőkód
- FC25 Standard / Ultimate edition - Xbox One / Series digitális formában
- Sos ! 25000 forintért eladó az összes megmaradt holmim
- AMD Ryzen 7 9800X3D félkonfig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest