Hirdetés
-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
Sziasztok,
Beüzemeltem a NAS-om (DS923+ és 2x16TB Seagate Exos x18 SHR-ben). Egy külső 8TB-os Seagate HDD-ről (USB-s) szeretnék rátolni egy jó 4-5 TB adatot.
Melyikkel próbálkoznátok?1.) Gigabit LAN
2.) Rádugom a NAS-ra az USB-s külső tárolót és NAS-on belül másolokSzerintetek melyikkel járok jobban?
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Neck
veterán
válasz AiRLAC #90898 üzenetére
USB-n próbáltam először.
Időnként felmegy 150MB/s környékére, szóval marad így (gigabit LAN-on gondolom 120 a max)Amikor meg 40-50 megával megy, az az "apró jpgk" esetén van, gondolom ott meg mindenképp ennyi lenne...
[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Neck
veterán
válasz Borisz76 #90903 üzenetére
Volt ismerősi körben zárt trackert használó, akit büntettek, hiába tette meg az óvintézkedéseket. Sok függ az ISP-től. Nekem pedig nem igazán van szükségem a torrent oldalakon található tartalmakra, így inkább nem kockáztatok.
-
Neck
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- Windows 10
- Witcher topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Samsung S23+ 5G 8/256 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Redmi Note 12 Pro + 5G 8/256GB /// Újeszerű // Áfás Számla
- Apple Watch S10 46mm, Titanium Black,Cellular, Modern pánttal! 2 év gyári gari+ 2 év Apple Care+
- Beszámítás! Apple iPhone 13 Pro 128GB független mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest