Új hozzászólás Aktív témák

  • WiZARD

    addikt

    válasz katka81 #63650 üzenetére

    Én az OVM-re szavazok :)
    Nekem a 44 nem igazán tetszik, bár élőben lehet hogy más.

    Ma elmentem az Andrássy úti Omega boltba, gondoltam hol máshol van rá esély, hogy egymás mellett megnézhessem a zafíros és plexis Moonwatch-t. Hát eléggé csalódás volt.
    A hölgy kedves volt, de vagy nem értett hozzá (bár fél éve a POC szíjból egész profin szedte ki a szemet), vagy engem nézett hülyének.
    Azzal kezdte hogy plexis sajnos nincs, de szerinte ne is akarjak, mert túl könnyen karcolódik, és teljesen úgy néz ki a zafíros is.
    Ugyan a zafírost épp elvitték tegnap, de ha nagyon meg akarom nézni, akkor ott van egy limitált kiadás, nézzem meg azt, mert úgyis ugyanaz a 2 óra... Említette hogy talán van a kirakatban 1 sima (volt), de nem úgy tűnt, mint aki ki akarná venni.
    A limitált kiadás 2.7 pénz volt, a zafíros simát 1.2 körüli áron mondta.

    Gáz szerintem, hogy a plexisről ennyire le akar beszélni, és közli hogy egyforma, amikor nyilván teljesen más látvány. A limitált kiadás ugyan nagyon hasonlít a simára, de azért túlzás, hogy ugyanaz, igazán benyúlhatott volna a kirakatba a másikért...

    Aztán jött a köv meglepetés, amikor úgy alakult, hogy a Westendbe megyek, és gondoltam na majd ott megnézem. Irány az Omega bolt, de tök üres a pult. Kérdem ez mi? Hát átvittek az Andrássyra mindent, itt ez megszűnik, és innen kezdve csak az Andrássyn lehet majd Omegát kapni magyarországon. :(

    Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

Új hozzászólás Aktív témák