Új hozzászólás Aktív témák

  • #57919488

    törölt tag

    válasz WiZARD #58834 üzenetére

    Sok minden van amit titokban tartanak.
    Az NSA-rol sem gondolta volna komolyan senki sem, hogy tenyleg letezik. Mindenki csak mondogotta, hogy ez csak osszeeskuves elmelet.
    A vilagbankok kozos tamadasat (amik mogot valojaban egy bank van /meghozza svajcban! :Y / es nem tartozik beszamolasi kotelezettseggel egyetlen hatosag fele sem :(( ) is titokban tartottak es ott is nagyon sokan dolgoztak akik tudtak volna szivarogtatni a medianak. Vagy akar a gyogyszereszeti maffia stb.
    Azt tartanak titokban amit akarnak es addig ameddig eler a kezuk vagyis ameddig le nem buknak. Van az a penz ami a hatterben munkalkodik mindig.
    Chernobyl eseteben evekig titkoltak a dolgokat de a mai napig tart a sugarzas es embereknek kell dolgozni mert nem lehet leallitani bizonyos dolgokat a reaktornal, errol sincsenek infok a hirekben erdekes modon.
    Elnezest az OFF miatt de en mar valojaban nem hiszek az ilyen dolgokban, hogy valami tenyleg csak egy adott helyrol szarmazhat. A hatterbol vannak iranyitva az emberek kis elete es mindenki szabadon betarthatja a torvenyeket., elvegre szabad vilagban elunk.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák