Új hozzászólás Aktív témák

  • hallador

    addikt

    válasz dzsi23 #241059 üzenetére

    Figyelj, egy szóba kötöttél bele igen vagy nem? Egy szót ragadtál ki abból ami azért valamennyire órákhoz értőknek egyértelmű. Ráadásul igen kedves stílusban, majd én pontosan ebben a stílusban válaszoltam, majd kikéred magadnak? Ez van. Azaz semennyire nem vetted figyelembe a mondandó lényegét, hanem kiemeltél egy szót és belekötöttél.

    Szerintem értelmesen leírtam mire gondoltam.

    Szóval akkor majd esetleg úgy írd le, hogy ne egy félmondatban belerottyantasz a közepébe azután pedig majd lesz valami.

    Szerintem ez az alapja egy értelmes beszélgetésnek, nem ezt csinálja valaki amit ami magyar közéletben szokott zajlani nem pedig az, ami most zajlik. Nekem nincs kedvem csak azért vitatkozni, mert ez történt.

    #241060 jlaudio

    Az áremelkedéssel kapcsolatban teljesen egyetértek, ez tendencia. Csak azért rávilágítottam, hogy a Seiko sajnos 100 dollárról ugrott egyet 250 dollárra, miközben annyival nem nyújt többet, mint az előd. Különbségek vannak, de pl, az biztosan nem normális, hogy hogy pl az SKX 200 - 250 dollárról 1 - 2 év alatt 500 dollár fölé csúszott.

    [ Szerkesztve ]

    The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]

Új hozzászólás Aktív témák