Új hozzászólás Aktív témák

  • KelemenUhr

    aktív tag

    Nem egészen így értettem, arra gondoltam, hogy rengeteg népszerű modellt lekoppintanak ezek a korrekt minőségű kínai gyártók és bizony vevő lennék egy LLD koppintásra ebben az alacsony árkategóriában, mert sajnos nagy vágyam a dolog, de végül mindig utazásra fordítom a keretet, ez a szenvedélyem erősebb. De másfél év múlva vége lesz a diákéveknek, szóval ez a "gondom" megoldódik majd.

    Amúgy köszi a tippeket, volt köztük 2 olyan is, amit még nem láttam, pedig körbejártam már a témát párszor. :R A Debert meg is van, moddoltam is egy új mutatószettel, hogy ne legyen 1:1 IWC koppintás, de közelebb álljon a célhoz:

    Szeretem, korrekt, elvagyok vele, de nem kompromisszummentes természetesen.
    Ezelőtt volt egy Landeron project, baromira tetszett a dizájn, majdnem annyira, mint az "eredeti", de egyszerűen csapnivaló minőségű volt sajnos. :(

    Pleamar valami gyönyörű, de a beszerzése szerintem kb. lehetetlen kategória. Az Alpina sem rossz, de ebben az árkategóriában egyértelműen ezt a kis szépséget választanám tudom, hogy nem diver, de nekem csak a duplakorona a fétisem:


    Ugyanitt ilyen szíj kerestetik. :D
    Bár valószínűleg azon a ponton, ahol majd megengedhetem, hogy ekkora összeget órára költsek, ott valamennyi gyűjtögetést követően meglesz az a keret az LLD-re is, így lehet, hogy ez a lépcsőfok kimarad...

    [ Szerkesztve ]

    ...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.

Új hozzászólás Aktív témák