Új hozzászólás Aktív témák

• válasz boogie84 #143876 üzenetére

Műszakilag itt nem fogják tudni értékelni. Ez egy Festina csoportos divatmárka, azon belül egy megbízható citizen (miyota) szerkezetes kvarc órája. Ami működni fog és kész... Nekem is van egy Festina órám, a jellemzően kék ingeim színéhez vettem, szép kék szíjjal. Mert kék és megy az inghez... passsz. Pont erre való.

Az itteniek (én nem) :B a műszaki tartalmat nagyobb súllyal értékelik,mint a külsőt. Egyszerűen azért mert értenek hozzá.... és érdekli őket. Én meg még nem... de figyelek és tanulok :U

Ha MotoGP rajongó vagy és tetszik az óra, akkor te vagy a célcsoport. Neked csinálták. A divatóra gyártók pontosan egy-egy ilyen életérzést ragadnak meg és szolgálnak ki. Ebben nincs semmi szégyellni való. Hírességek, sportágak stb... ez a lényege ezeknek az óráknak.

Itt mindenkinek örömet okoz az óra, ezért ha tetszik ez a motoros, sportos feeling, akkor már csak azért vedd meg ezt a Lotus órát. Mert ez a lényeg, hogy legyen órád és az okozzon örömet. Itt mindenki erre törekszik :)
    A japán kvarc belseje nem gagyi, a festina pedig a jobb divatóra gyártók közé tartozik.

Meliora sunt bono inimica

Új hozzászólás Aktív témák