- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
Hány éve várhatunk erre is már...
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
pRoject22
őstag
Nem értem mi folyik a Warnernél, esküszöm nem normálisak, ott van náluk a DC jog és mire adnak pénzt? Gotham Knights és ez, az emberek többsége azt sem tudja kik ezek, csak a hard DC fanok ismerik őket és ezeket az embereket arra kényszerítik, hogy számukra tök ismeretlen karakterekkel játszanak azok ellen akikkel valójában szeretnének, a mai grafikus motorokkal milyen Batman vagy JL játékokat lehetne össze hozni már, erre felböfögik ezeket, egészen elképesztő.
¯\_(ツ)_/¯
-
zsolesz967
aktív tag
Ez a videó se győzött meg,hogy kell ez nekem.
Ps5,Samsung Galaxy A55,Galaxy watch 4
-
Jacob Gibbs
tag
+1
Pedig nagyon szerettem a Batman Arkham trilógiát.
Azóta hogy Sefton Hill otthagyta a Rocksteady-t, én kicsit elengedtem őket. -
Sz.L.
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #5 üzenetére
Ezután a kép után, én nem szeretném látni a "Rettenetes Emberpók" mesterművet!
Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 15 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések! (Nincs több HSZ, csak PM/PÜ.)
-
pRoject22
őstag
-
pRoject22
őstag
Kaptam alfa teszt meghívást, ma délután indul, nagyon nem fogom részletezni a titoktartási szerződés miatt de annyit majd megírok ,hogy milyennek látom
¯\_(ツ)_/¯
-
Zsolty20
senior tag
Én is kipróbáltam az alfa tesztet, csináltam egy kb 33 perces videót, amit természetesen publikusan sehol nem osztok meg, illetve annyit elmondhatok, hogy a játék nagyon szép, élvezetes és pörgős.
-
pRoject22
őstag
Grafika szép, játékmenet jobb mint amire számítottam, párbeszédek zseniálisak, viszont gondolom alfa lévén nativ 4K ultra RTX 13700K+4080-al 50-60 fps között, RTX nélkül megvan a fix 60, viszont sok a stuttering és az fps lag.
¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest