- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alien83
senior tag
asszem most sorsolnak! mindnekinek egy nagy kalappal!!!
-
Alien83
senior tag
Valakinek kupon...teljes listát tudok adni.
-
Alien83
senior tag
Látod nem?
KUPON az jó Január 2- Március 1 között, ha ULTRA akcios valami akkor is!!!!
De nem véletlen van a foto betéve...
Most csináltam a képet a kosaramról.Amúgy miért ne használhatnád akcióhoz, ezt szerintem csak 1-2 ember kitalálta és elterjesztette...
1770:
Igen 1 játékra csak 1 kupon.
Beraksz egy játékot, a kosaradba, ekkor a kosárba AUTOMATÁN ha a tulajdonodban van a hozzá tartozó kupon, berakja.[ Szerkesztve ]
-
Alien83
senior tag
Nem tudja senki hogy volt-e már, ő arra gondolt hogy senki ne görcsöljön ha vége a sorsolásnak ugyis megtudod e-mail-ben ha nyertél.
Ha meg nem nyertél akkor majd forumokban megtudod, mert aki elsőnek nyer mindent tuti szétkürtöli...Magyarul Spet arra céloz hogy kár ezt kérdezni, meg görcsölni rajta mindenki vegye úgy hogy nem nyert, és max + meglepetés éri.
-
Alien83
senior tag
Euro tegnap 315 ma 320...... epic fail
1788:
igen packockban is, gondold meg 4-es pakkokat...
bár vagy 50 valve kuponnal annyiszor vehetnék 4-es packot egyesével is hogy betelne a tárhelyem..pont a valve amiből nincs ember akinek ne lenne.[ Szerkesztve ]
-
-
Alien83
senior tag
1 játékért az összes kuponomat viheti valaki!
Illetve ha van trade dead space 2 akkor irhattok!
[ Szerkesztve ]
-
Alien83
senior tag
válasz BloodyEddie #1810 üzenetére
Vagyis úgy csinál mintha te csalnál?
-
Alien83
senior tag
válasz BloodyEddie #1813 üzenetére
hányni tudok ha ilyen szarokkal hoz össze az élet, akkora egy paraszt, nemhogy lejönne ide a ház kapuja elé és itt mutogatná a pöcsét. a csávó csak ip mögé bújva nagy srác, asszem ha kibaszna velem megkeresném azt lehet nem csak 1-2 szót dobnék hozzá.
Hihetetlen milyen irigy emberek vannak és akkor ha neki nem akkor másnak sem.
Remélem megoldódik, és megkapja a méltó büntetését a srác.Egy steam-es account nevet tudsz adni erről a srácról?
-
Alien83
senior tag
oks de nem vágom milyen screenshot ez?
egy screen hogy ő egy mw3-at betesz, Boddy meg üresen hagyja és a kis zöld csikra mikor rányomnak akkor scree-nel? Nem vágom, de mire lenne ez bizonyiték és ha nem ad semmit?
és te gift-et adsz cserébe vagy pénzt?
szerintem ha az van amire gondolok loszart em ér a screenekkel. -
Alien83
senior tag
Bann de utána még mentheted hogy irsz szupportnak hogy vetted egy online helyen de zet küldték fizettél érte és nem tudtad hogy nem eredeti.
És ennyi visszakapod az accodat csak éppen a játék nélkül. Nekem 1x volt ilyen.
Ebből az Origin a legfaszább mert ott nincs régiózár.
-
Alien83
senior tag
válasz BloodyEddie #1838 üzenetére
Dehogynem velem volt már ilyen.
Elveszik a játékot. -
Alien83
senior tag
válasz BloodyEddie #1841 üzenetére
Pontossan, én ha még 1 cd-kucsot veszek és nem origin-be, akkor uj accot csinálok erre az 1 főaccountra meg sogoroméra nem regelek semmilyen cd-key-t semilyen forrásból.
Amúgy van egy account, amit cseréltem Silent Hill van egyedül rajta örültem nem kellett tovább kajtatnom utána.
Szerettem volna gift vagy trade-be de nemgáz ha kell fél másodperc alatt átmegyek és játszok Silent-el.
Nem szeretek ide oda loginelni, de ha csak igy kaphattam meg, ennél a játéknál elviselem majd.Szerintem minimum 2 accountja legyen annak aki cd-kucsokat szokott vásárolni, és nem csak steam-en!!!
Én szólok most előre. Többet nem fogok.[ Szerkesztve ]
-
Alien83
senior tag
válasz salieven #1850 üzenetére
vannak orosz cd-kulcsok, lopottak vagy nem lopottak de tilos vagyis steam által nem engedélyezett viszonteladóktól vehetsz.
A lényeg hogy trükközésnek számít, és letiltanak.1852:
vannak legális kulcsok, az oroszt se dobja ki mindig a steam rendszere, de 20%-ban kiszurja kb van akinek nem van akinek igen, nem azt mondtam hogy ne vegyél csak a kulcsosoknak egy másik külön profil legyen, mert kevesebb a veszteség ha valami történik.
Nekem visszaoldottál az accountom, de mondták hogy a számla nélküli kulcsomat bevonják, és a 2 lezárás más legközelebb perban lesz, vagyis mondhatok a supportnak bármit nem adnak 2. esélyt ezt így írták szó szerint.
Nah gondolhatod hogy ezekután nem vettem.
EZEK ALÓL A WORLDWIDE KÓDOK KIVÉTELEK. OTT ELVILEG NEM LEHET BANN.
MERT NEM RÉGIÓZÁRASAK.
ILYEN NEKEM A BC2 ÉS A MEDAL OF HONOR ORIGINEN.[ Szerkesztve ]
-
Alien83
senior tag
bocs ha későn szoltunk de soha ne regelj be ilyet, ha nem cserébe kapsz valamiért pláne nem mert ilyen kulcsokat ha nem lopott, akkor csak pénzért kapnak és nincs olyan barom aki azért vesz neked cd-kulcsot hogy egy számodra ingyen szerzett giftet vagy trade-et megkapjon...
szóval ez ha trade-ért kulcsot adnak már gyanús!
Mindenkit nem győzök figyelmeztetni ilyenekre, más forumokban sem.Illetve ha steam accountot venne valaki de ugye nincs ilyen mert nem szabad venni. SOHA NE FIZESSETEK ELŐRE, hiába kaptok egy játékot, vagy belépőt, mondjuk vezsel egy dobozos Black Ops-ot, de ki van bontva hazaviszed az életbe nem fogod tudni használni mert beregelik accountra a kulcsot és ennyi.
Valamint megadnak egy steam belépőt, de a hozzá tartozó a-mail-t nem, és miután fizetsz visszaveszik mert az ő e-mail-jükre van hitelesítve és te nem tudsz semmit megváltoztatni az e-mail ismerete nélkül.
Vagyis a steam most olyan ha odaadom a profilomat, semmit nem fogsz tudni kezdeni vele ellopni mert nálam van hozzá az e-mail.
Valamint csak 1-et tehetnek bemennek kicsszésből és csalnak egy multis játékban és téged csesz ugye ki a VAC.1863:
ez ellen semmit nem fog tudni tenni, nekem csak azért adták vissza mert egy félhivatalos szervtől vettem, akik 1C-néven adták el nekem a kucsot és e-mail-emre egy elszámolást küldtek hogy $18-t fizettem a Black Ops-ért...és egy képet a scannelt cd-kulcsról, és ezt bemutattam a supportnak és ez bizonyitotta hogy én joggal hihettem hogy egy hivatalos steam viszonteladó.
[ Szerkesztve ]
-
Alien83
senior tag
válasz Alien83 #1864 üzenetére
Még 1 fontos dolog, inkább hadj ki 1-2 szuper vételt, de SOHA ne fizess úgy hogy nem adnak egy számlát róla.
Ha mégsem, akkor a teljes felelősség rád hárul. Tudom ezzel nem segítettem most de ez van.***Amúgy ki fogtok nevetni de miért változik allul a nevem alatt ()-ben hogy kvázi-tag nemrég még más volt.***
[ Szerkesztve ]
-
Alien83
senior tag
Reméljük nem lesz, ha lesz akkor szedd elő még most az összes olyan elmentett nyomtatványodat vagy virtuális számlát ami játékokat vettél steam-re, illetve dobozos cd-kulcsokról egy fénykép fog kelleni hogy filccel az ACCOUNT-od felhasználónevét ráírod a cd-kulcs főlé, de a felhasználódat írd, ne a nickname-dat, és lefényképezve vagy scan-elve fogják majd kérni hogy egy jelentésben küld majd el nekik, csak szolok hogy felkészülj rá.
Amúgy sok sikert hogyne legyen bajod, ez a baj nem az fog megint bünhődni aki átvert, hanem akit átvernek.
[ Szerkesztve ]
-
Alien83
senior tag
a-a ha szolsz még pont hogy gyanús is lesz, én inkább imádkoznék és probálj észrevétlen lenni.
Levenni nem is hinném hogy vesznek, mert ilyenről nem hallottam, ez nem ilyen egyszerű, mert nem nyomkodhatnak csak egy on-off gombot, ezek mind engedélyeztetésekkel folyhatnak csak le.
Szerintem ha ez miatt szólsz, azért a fejükhöz fognak kapni, és itt ez a lopás hir nem hinném hogy sok dió kell nekik hogy párhuzamot vonjanak.Én ezt gondolom, de te profilod.
[ Szerkesztve ]
-
Alien83
senior tag
kéne egy CalypsoMedia -25%-os kupon
világoskék kupon! -
Alien83
senior tag
válasz Rabbitf_24 #1903 üzenetére
Játékot kaptál? Grat!
-
Alien83
senior tag
válasz BloodyEddie #1938 üzenetére
itemeimet viheted.
-
Alien83
senior tag
Van premiumos FT2 emberke, mert az szóljon!
Jó ajánlatom van![ Szerkesztve ]
-
Alien83
senior tag
-
Alien83
senior tag
válasz BloodyEddie #1967 üzenetére
Lehet benne némi igazság. te majd 1 percre ha leszel steam-en szólj rám megoldást találtam a tegnapi témára.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Ha van valami a Steam Inventory-dban (Tároló), amire nincs szükséged, itt felajánlhatod cserére.
Kötött árfolyamok nincsenek, mindenki annyit ajánl fel, amennyit jónak lát. A másik fél vagy elfogadja vagy nem. Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni.
A Steam topic tehermentesítése céljából hoztuk létre ezt a témakört, így kérünk titetket, itt bonyolítsátok le ügyes-bajos üzleteiteket. Ezzel egyetemben a főtopicban minden ilyen jellegű hozzászólást törölni, notórius visszaesők esetén pedig szankcionálni fogunk.
- LEGO klub
- Autós topik
- Külpolitika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest