Új hozzászólás Aktív témák

  • csaba951

    veterán

    válasz BomiBoogie #34744 üzenetére

    +1 a Batman-re! :D Szerintem az egyik legjobb játék amivel játszottam. Nem kell hozzá ismerned az előzményeket, bár van néhány poén, utalás az előző részre. A Batman univerzumot sem kell ismerned. Komplett enciklopédiát tartalmaz az összes szereplőről, részletesen bemutatják, hogy ki kicsoda. Pár szereplő van benne, akik eddig még nem jelentek meg az utóbbi idők filmjeiben. Maga a 2 játék felveszi a versenyt bármelyik eddig Batman filmmel.

    Magához a játékhoz nagyon ajánlott egy xbox 360 gamepad. Enélkül nem is javaslom a játékot! Nagyon gyakori, hogy egyszerre több gombot is kell használnunk, erre nem mindegyik billentyűzet képes (a gamer billentyűzetek közül sem!).

    Itt van egy videó, ami bemutatja a játékmenetet a külső helyszíneken. Természetesen vannak belső részek is, azok is nagyon szépen vannak kidolgozva. A játék hossza is megfelelő. A fő történet kb. 20 óra. Én már 63 órát tetten bele, és még mindig van hova mennem, van mit csinálnom.

    Amikor az első részt láttam videón, akkor engem is eltántorítottak a verekedős részek, meg az ugra bugra. De ne aggódj, mindezek nagyon felhasználóbarátan lettek megoldva! Kifejezettem élvezet vele játszani! Beszippant magával a játék!

    Ja, és ugyanolyan sandbox mint a Fallout. Itt is te döntöd el, hogy milyen sorrendben, hova mész. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák