Új hozzászólás Aktív témák

  • Sirpi

    senior tag

    válasz De4d #110162 üzenetére

    Azt nem tudom, hogy amikor átvernek és kifosztják a raktáradat, ott mennyire lehet jogi úton érvényt szerezni az igazadnak, de amit linkeltem, abban teljesen másról van szó. Ebben kamu kiadók úgy módosítják a gagyi játékuk Steames oldalát, hogy az megszólalásig hasonlítson valamelyik eredeti AAA cím oldalára. Ehhez persze nem árt gyártani pozitív értékeléseket is. Erre egy jó ötlet, hogy felrakják a kamu játékot mondjuk 200€-s áron egy semmitmondó névvel, majd egyetlen régióban leárazzák, gyorsan megveszik pár review-gyártó accountra, visszaállítják az eredeti árat (így más nem fogja megvenni a szutykukat), majd szépen egekig magasztalják a játékot.
    Ha mindez megvan, mehet is a játék / kiadó / fejlesztő átnevezése (ez mondjuk egy baromi jó kérdés, miért tudják ellenőrzés nélkül megtenni), feltöltik az eredeti játék oldaláról a képeket és videókat, majd várják a pénzt lapátszám (amíg a játékot nem törlik). Röviden ennyi a story, a G2A mystery bundle-jével még lehet további trükközésre használni a lefülelt és törölt játékokat, de akit mélyebben érdekel a téma, annak tényleg ajánlom a vidót megnézésre.

    Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!

Új hozzászólás Aktív témák