Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    válasz Mezcal #1029 üzenetére

    Minden nap az első ötben az arénában és első háromban raiden+gw fullba megcsinálva, ez sok idő, elveszi más tevékenységektől. Aktívan sportolok, plusz amióta játszottam egy könyvet nem vettem a kezembe.
    Amikor aktiválták az új raidet, akkor mondtam, oké, ennyi volt, ez már nem fér bele még a család mellé is.
    Egy játék úgy szórakoztasson, hogy ne állítson fel túl sok kötelmet. Nos itt mindig időre ment az aréna, ott kellett lenni, hogy benne legyek az első ötben, aztán a a folyamatos raidek meghatározott időpontokban.
    Haver mondta, hogy akkor miért nem játszom félgőzzel?Azért mert sikerült a csúcs közelében maradni, nincs kedvem a középmezőnyhöz, plusz a játékban egyszerűen érdemi fejlesztés nincsen. Amikor megláttam az új raidet, most az shipes frissítést, akkor csak csóváltam a fejemet.A Kotort messze jobb SW játéknak tartom, ez egy gyüjtögetős rendszer érdemi tartalom nélkül, nap mint nap ismétlődik ugyanaz. Várod, hogy hátha esik egy jó cucc a karakterednek, várod, hogy essen végre elég lila, amiből esetleg kell több száz.
    Élveztem a játékot, de elpocsékolt idő volt vele játszani, mivel ez csak egy félkarú rabló. Azóta már több másik játékkal is játszottam és akkor amikor akartam, nem akkor amikor a játék ezt "előírta".

    Ja és még vmi. Én napi átlagban 2 órát sportolok, időnként 3-at, na ez mellé nem megy az ilyen jellegű játék, csak olyan amit akkor veszek elő amikor kedvem van és szabadidőm is. Szóval akinek van napi 2-3 órája egy MOBILOS játékra, annak persze ez oké, lehet csak 20-30 évvel kéne fiatalabbnak lennem és akkor be tudnám vállalni.

    Egyébként raiden is láttam, hogy akik a toppon voltak, azok túlzott mértékben nyomták, orrba-szája és a klánból is egyre többen léptek ki azzal az indokkal, hogy erre már nincs idejük.

    [ Szerkesztve ]

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák