Új hozzászólás Aktív témák
-
mondomén
őstag
Sziasztok! Jbl sb350 vagy 250 vasarlasan gondolkodom. Kerdesem lenne. Nappaliban a kovetkezo a felallas. Regi tv-ben google chromecast. Geprol streameljuk a filmeket ra. Es regi hagfal (creative t7100) jack-el van osszekotve a tv-vel. Teljesen korrektul atmegy a hang, nincs csuszas, szaggatas miegymas. Ilyen forman a JBL is rendben tudna mukodni?
[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
Na jo tudni. Ennyire ertek hozza. A 350-esrol most azt olvastam, hogy hajlamos egy ido utan pattogo hangot kiadni a melylada. Kicsit elbizonytalanitott.
-
mondomén
őstag
Sziasztok,
Megjött az sb250. Segítsetek, mert nem jöttem rá végülis mivel és hogyan kössem össze a tv-vel. Átmenetileg jack-el van összehányva. Ebben a tesztben látható kábelek voltak hozzá (kivéve a hdmi), illetve a TV-n ezek a csatlakozók vannak. Jó lenne kép a magyarázathoz, mert teljesen fogalmatlan vagyok.[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
Sziasztok! Jbl sb250. Random kihagy a hang 1-2 masodpercre. Eredetileg geprol streameltem chrome cast-re az anyagot, a soundbar pedig jack-el volt rakotve a tv-re. Kihagy... Most pc direktbe rakotve a tv-re, illetve a soundbarra. Igy is kihagy. Subot kikapcsolom, ugy is kihagy.
Van valami otletetek?kezd az agyamra menni.
-
mondomén
őstag
válasz retesz147 #2350 üzenetére
Az a frusztralo, hogy nem mindig csinalja. Nem szeretnek cserelni emiatt, plusz nem is konnyen megoldhato. Keresgeltem, ahogy latom nem marka specifikus a hiba. Volt akinek megoldotta az, hogy a hangot pcm-re allitotta. En sajna nem talaltam ilyen beallitast, se plex-en, se a tv-n. Nem is tudom hol kezdjek neki, mert tenyleg elegge heltikus. A fileok 30-40 szazalekanal jon elo. Nem talaltam benne sémát, nincs tippem mi miatt lehet. Megegyszer, pc-rol megy chrome cast-re, cc tv-re dugva, soundbar is tv-re jack-el (fejhallgato kimenetre). Ahogy olvastam, kabel nem szamit, sokaknak optikaival is elojon. Ha zenet hallgatok cc-n keresztul spotify-on, vagy telefonrol bt-n keresztul, nincs hiba.
Valakinek mas tippje esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest