Új hozzászólás Aktív témák
-
flegga92
senior tag
Készülj fel, hogy zsebbe nyúlós lesz. 50e alatt 1db HDMI ARC-os hangprojektor nincs, és elég ritka ezeknél a több HDMI. Hirtelen egyet találtam amit itthon is lehet kapni az pedig a Samsung HW-MS750(170k). Nem sokat kerestem, biztos van más is.
Nincs véletlen a tv-den optikai kimenet? Nekem a 2014-es alap Samsungon is van, mert akkor szinte bármilyen soundbarral meg tudod oldani. Két távirányító neked úgyis kell, mert valószínű, hogy a soundbaron kell váltani a HDMI között -
Alex91
félisten
-
addikt
Közben találtam egy újracsomagolt példányt az R550-ből reális áron, így az lett a választott.
Később csak jól jöhet majd még a HDMI csatlakozási lehetőség rajta, így nyugodtabb is vagyok.Köszi a válaszokat!
Valóban hasznos a kiszemelt termékek netes útmutatóiba belenézni, erre rá is szokok majd.
Elolvastam ehhez is már most (ebben az is a jó ugye, hogy mire megérkezik a termék, már előre fel is készülhetünk az útmutatóból).Bár ami érdekelt volna benne, ott szerintem ellentmondások olvashatóak.
Két ponton is van említve a TV távirányítójával történő Soundbar hangerővezérlés és egyiknél azt írja, hogy csak 2017 és újabb Samsung Smart TV távjával működik, a másik pont leírása alapján meg állítólag gond nélkül fog működni a dolog az én régebbi buta Samsung TV-m távjával is.
Majd meglátjuk.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
gondoni
csendes tag
Hát, én is láttam azóta, szerintem azért, mert előtte újan, boltból, hivatalos garanciával is elérhető volt a mostani áron (lásd árdiagram), aztán egyelőre megszűnt a lehetőség:
https://hangprojektor.arukereso.hu/jbl/bar-2-0-all-in-one-p540461454/
(mondjuk, nem is adta el azóta sem...)
A 30-as árú lehetőség itt a HA-n élt pár napig, sajna tőlem 250km-re és csak személyes átvétellel)
Végül én megpróbáltam az emlegetett Silvercrest-et, nagyon kritikusan kezdtem el tesztelni, hogy azonnal visszavihessem, de végül maradt és megelégedettségemre jól szolgál azóta is! -
gondoni
csendes tag
Egy próbát valóban megér. Az is befolyásolja az alku kimenetelét, hogy neked sürgősebb-e a vásárlás vagy neki az eladás... Még kb. egy hónap van Black Friday-ig, valahogyan érzem, hogy akkor vissza fog térni az olcsóbb lehetőség, addig is lehet figyelgetni a használt piacot. A jófogásra is rákukkanthatsz, időnként előbukkan jó ajánlat.
(ez pl. igen gyorsan elkelt, "hülyének is megéri" áron) -
veterán
Optikai mellett hivatalosan nincs hangerő szabályzás,max a soundbar tudja értelmezni a tv távból jövő hangerő +/- jelet.
Kibekapcs meg működhet,a JBL Boost Tv is bekapcsolt ha optikain érzékelt jelet,kikapcsolni viszont csak sokára kapcsolt (jelre várva egy darabig várakozott).
Pontosan melyik Samsung TV-re lenne kötve?[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- 3D nyomtatás
- Androidos tablet topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Új, XPC slim sorozatú barebone gépek a Shuttle égisze alatt
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- További aktív témák...
- Logitech Astro A50X White
- Eladó JBL TUNE 130NC/TUNE 230NC/ TUNE BEAM BONTATLAN/EREDETI Bluetooth fülhallgatók
- Eladó JBL Flip 5 BONTATLAN/EREDETI Bluetooth hangszóró
- JBL T750BT EREDETI/BONTATLAN Bluetooth fejhallgatók
- Eladó EREDETI/BONTATLAN JBL Partybox Encore bluetooth hangszóró (Karaoke funkcióval, mikrofonnal)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest