Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
válasz Grande Ale #1514 üzenetére
Nekem kb 2 hete van SH5-öm. Én meg vagyok vele elégedve, de hozzáteszem, sose volt semmilyen hangrendszerem, így nincs viszonyítási alapom.
Annyit tudok, hogy meghallgattam az SH7-et és a JBL 350-et....na azok azért szebben szóltak, igaz majdnem 2x anyiba is kerülnek. Olyan teltebb volt a hang, tartalmasabb, mellbevágóbb, de azért az SH5 se volt sokkal rosszabb, de érezhető a lemaradása.Vezeték nélküli csatlakozónál romlik a minőség, nem is kicsit. Vezetékkel tiszta, vezeték nélkül olyan furcsa, mintha zizegne a hangfal, felejtős (legalábbis nálam, régi 3-4 éves TV-m van)
Egy kolléga pár hsz-el korábban panaszkodott az SH5-re, hogy alacsony hangerőn súg, igen, igaza van, enyém is, de engem nem zavar, meg én kb 30-40cm-ről azt a súgást már nem hallom.
Én az enyémmel elégedett vagyok, de mindenképp HDMI vagy optikával csatlakozz. Ennyi pénzért szerintem jó, de hangsúlyozom nincs viszonyítási alapom, így lehet a véleményem nem mérvadó!
Xiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
válasz Grande Ale #1516 üzenetére
hát....olyan furcsa, mintha a hangszóró maga generálná, vagy összeszedné a zavarokat, mert pl amikor funkciót váltok akkor nem hallom....
a kolléga is pont azt nézte ki alternatívának, előtted szólt....esetleg vedd fel vele a kapcsolatot, ő el tudja mondani a tapasztalatát az SH5-el.....
Viszont mások dicsérik az SH5-öt (keress rá itt), ahogy én is, de tény, hogy van egy kis zúgas...de csak ilyen 0-7-8 hangerő között....jellemzően 10-13 között hallgatom 2-3 méterre a TV-től egy 15-20nm-es nappaliban....Így itt már egyáltalán nem hallom.....
Xiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
válasz Grande Ale #1518 üzenetére
sajnos sem a Sony-t sem a Samut nem ismerem, nem hallotam, nem tudok viszonyítani.
Amit hallottam az a SH7, JBL 350...na azok durwák, de az árkategória sem 80 körüli....
Xiaomi 13 eu dev...
-
F e Z o
veterán
válasz Grande Ale #1521 üzenetére
Blue-ray lejátszót nem, de ha most (december 1-30) veszel MediaMarkt-ban, EMAG-on vagy Extreme Digitalban akkor kapsz mellé most egy SWA-8000S-t.
H2O über alles!
-
miskolc83
csendes újonc
válasz Grande Ale #1523 üzenetére
Akkor azt már vissza vitték. Lehet az volt a baj az sh5 el is hogy blackfridayen vettem. Lehet kiárusitják a rossz szériát nagyobb akcióknál.
[ Szerkesztve ]
-
F e Z o
veterán
válasz Grande Ale #1552 üzenetére
Bekapcsolod a bluetooth-t, párosítod a soundbarral, akkor természetesen tudod használni.
H2O über alles!
-
Astery
senior tag
válasz Grande Ale #1552 üzenetére
Ahogy írták bloutooth vagy pl. az én soundbar-om kapcsolódik wifi-n keresztül a netre és van beépített internetrádió, spotify, deezer, stb kliense.
-
Astery
senior tag
válasz Grande Ale #1558 üzenetére
Ha működik, akkor a HDMI a jobb választás.
-
Clever0
senior tag
válasz Grande Ale #1558 üzenetére
A tévédet és a választott soundbar-t nem ismerem, de az optikai kimenet egyirányú. Ha a tévé nem változtatja az optikai kimenet szintjét, akkor nem fogod tudni a tévé távjával szabályozni a hangerőt. HDMI ARC és HDMI CEC használatával ez működik ezért a HDMI kábeles összekötés javaslom. A HDMI Arc-ot csak a jobb minőségű kábelek tudják. Elvileg az 1.4-es szabványba került bele, de ettől még 1.3-as kábellel is működhet.
-
Beni2360
félisten
válasz Grande Ale #1561 üzenetére
Igaz nálam is simán lehetett irányítani a hangerőt.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz Grande Ale #1564 üzenetére
+
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
retesz147
addikt
-
retesz147
addikt
válasz Grande Ale #1567 üzenetére
Igen, már én is. Elején volt pár probléma, de kábel meg egy kis finomhanfolás mwgoldotta.
Zúgás van nálad? Közelről alacsony hangerőn (vol 1-2-3) a szélső hangszóról zúgnak.
Xiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
válasz Grande Ale #1569 üzenetére
Így van, csak nyugtatom magam, hogy nem enyém szar😀
Nekem is belefér, csak kiváncsi voltam, hogy bug vagy feature, de akkor feature😁Xiaomi 13 eu dev...
-
b.lajos
tag
-
Clever0
senior tag
válasz Grande Ale #1579 üzenetére
A #1562 hsz-odban lévő képen látszik, hogy a hangszórónak támogatni kell a Sound Sync-et, ez nem valószínű Samsung esetén.
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz Grande Ale #6506 üzenetére
Nálam régen Digi kábelen M4 sporton volt hasonló jelenség. Én arra tippelek, hogy egy-egy tized mp-re megszakad a hang, ezt TV-n ugye szinte észre sem veszed. De optikai kábelnél kell 0.5-1 mp amíg jelet érzékel, illetve bekapcsol. Szerintem, én erre tippelek, ez történik Nálad: megszakad egy pillanatra a jel, majd következik az említett szünet, amíg újra "bekapcsol" a soundbar. Ha nagyon füleltem a TV-t, akkor hallottam egy kis "pattogást", na akkor megnyugodtam, hogy az optikai kábel ezt a jelenséget kiemeli. Egyébként másnak is volt hasonló baja SH5-el, lehet ez a típus esetleg a szokásosnál érzékenyebben reagál az ilyesmi problémára.
http://www.diesel.com
-
törölt tag
válasz Grande Ale #6526 üzenetére
Mivel bolti ára 50-60k, ezért valszeg igen!
-
benvolio
őstag
Ha tetszik a hangja megéri, ha nem akkor nem, kerüljön akár mennyibe. (amit elfogadsz kompromisszumnak a hangjával kapcsolatban az egyéni és tőled függ)
-
pauliboy23
senior tag
Egy lg sj2-vel jobban jársz ha ebben a kategóriában keresel.
-
Sordoran
addikt
válasz Grande Ale #16788 üzenetére
A TV eARC hdmi portjába kell csatlakoztatni, és a TV-n is engedélyezni kell az eARC-ot. Elvileg ennyire kell csak figyelni, ha amúgy a TV alapján atmos forrást játszik le.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- Akciófigyelő: minit is vehetsz a szinglik napján
- Politika
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- eBay
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest