Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • myl

    csendes tag

    Sziasztok,

    Nem tudom mennyire off topic, de abban kérném a segítségeteket, hogy szerintetek egy Sonos Beam-et mennyire célszerű egy IKEA FJÄLLBO jellegű TV szekrénybe beletenni?

    Ugyanis a közeljövőben venni akarok egy 55”-os LG C9 OLED TV-t, és mellé egy Sonos Beam-ben gondolkozok, viszont a TV jellegzetessége, hogy a gyári állvány miatt elég alacsonyan ül, és nem fér elé/alá a soundbar úgy, hogy ne lógjon bele a képernyőbe. Éppen ezért a jelenlegi tervem az, hogy a fent említett ikeás szekrénybe tenném, viszont mint laikus olyan aggályaim vannak, hogy akármennyire rácsozott a szekrény ajtaja és oldala, az rontani fog a hangon ahhoz képest mintha csak simán, magában lenne a soundbar mindenféle blokkolás nélkül. Plusz a szekrény közepén van egy vékony oszlop, és mivel ennek a soundbarnak a közepén pont van két hangsugárzó ezért emiatt sem vagyok benne biztos, hogy ez a setup ideális lenne.

    Tudom, már mondjátok magatokban, hogy a logikus lépés a TV falra felfúrása lenne, de mivel albérletről van szó, ezért nem akarom szétfúrni a falat, plusz valahogy sosem jöttek be nálam a falon lévő TV-k, így mondhatjuk, hogy ez nem opció. :)

    Mivel nem tudom eldönteni, hogy ez valóban rontana az élményen vagy sem, ezért a ti tanácsotokat kérném, hogy szerintetek ennek a fajta megoldásnak lesz hátránya, vagy pontosan ugyan úgy fog szólni, mintha a TV előtt/alatt lenne a soundbar?

    Előre is köszi a segítséget :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés