-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petata
őstag
válasz jonnyjoker01 #25708 üzenetére
Dettó. Többször is le akartam írni, hogy milyen zseniális, aztán rájöttem, hogy felesleges minden rész után ugyanazt a két szót kiposztolni. Majd ha vége, lehet ömlengeni.
I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
rétisün
veterán
válasz jonnyjoker01 #25708 üzenetére
azért dicsérheted, nehogy abbahagyjam a begyűjtését.... én majd akkor kezdek bele, ha már lement az évad, akkor nem kell mindig várni a következő részt.
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
spammer
veterán
válasz jonnyjoker01 #25878 üzenetére
Hálaadás volt a USA-ban.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz jonnyjoker01 #25904 üzenetére
Szerintem mindkettő nagyon jó volt, a The Last Airbender egy picivel előrébb van nálam. De tényleg csak nagyon kicsivel.
Live-Die-Respawn
-
bok92
addikt
válasz jonnyjoker01 #25919 üzenetére
Nem is tudtam, hogy ilyen sokan nézzük.
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #25994 üzenetére
Pont az a jó benne, nagyon jó, nézzed csak.
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #26190 üzenetére
Az első 3 részt kell túlélni, utána javul nagyon az első évad. A 2. pedig még sokkal erősebb lett, a hibák ellenére is.
-
futizoli
tag
válasz jonnyjoker01 #26251 üzenetére
Köszi, ránéztem, nagyon jó lesz! Hasonlókra gondoltam.
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #26514 üzenetére
Kereső, és rosszul látod a dolgokat vagy hiányzik infód.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Eredetileg a dupla évadnyitó ment le, majd ezt MTV feltette youtube-ra is, akik a csatornára előfizettek megkapták neten a 3. és 4. részt. Szóval hivatalosan a tv-ben a 3. rész jön még csak.
(#26517) spammer
Héhéé, Kucules mai napig megállja a helyét nálam.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
spammer
veterán
Azon kívül, hogy a CGI olyan, mint a 20 éves Herkules sorozatban?
-
tepenzed
őstag
elég megosztó, valakinek tetszik, mások iszonyat gagyinak találják, az imdb-n is elég sok negatív elemzés van, szerintem nézz meg két részt aztán döntsd el
egyébként a színészi játék nagyon gyenge benne szerintem
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz jonnyjoker01 #26916 üzenetére
Nem, dehogy is. Ki mondott ilyet? Semmi köze nincs semmilyen tv sorozathoz.
Live-Die-Respawn
-
k-adi
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #26916 üzenetére
A játékban lévő karaktereket valós színészekről ábrázolták (a szöszi csajt tuti felismered ) de az alapja nem film (hanem könyv ha jól tudom)
Bár ez egy sorozatos topic, de aki szereti az igényesebb horror témát annak ajánlom amolyan interaktív-film-játék
-
aleister
veterán
válasz jonnyjoker01 #27103 üzenetére
...és monstre:
Hát sárcok én sehol nem találtam. Végigléptettem az 5 előtti részeket, de semmi. Kétszer jár a lakásán. Először a 2. részben, amikor fürdik. Akkor a Razerblack-re vannak utalások, amivel a Ceresre jött a csaj. Utána az 5. végén amikor kiveszi a robotegérből az adatemezt, de ez egyébként is az ominózus jelent után van, mert az ugyebár a rész elején van. Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #27125 üzenetére
Hát, a novellákat nem olvastam, de egy picit jobban összefogó lezárásra számítottam.
És az elejéről sem emlékszem mindenre, lehet onnan hiányzik néhány infó.
Bár szépen összeértek a szálak, ha már újra elővettek pár jelenetet, lehetett volna kicsit jobban szájbarágósabb. Főleg hogy 5-6 helyszínen játszódott végig és csak az utolsó 3 részben kapcsolódik minden össze. Értem ezt az intrikára, az összeesküvésekre, a kicsit tisztább infókra. Nekem homály maradt, hogy ki mit és miért csinált.
No de nem panaszkodom, mert egyébként jó volt a hangulata, a hangkeverése meg kiemelkedő. De azért valami mégis csak hiányzik nekem picit. Aztán lehet csak azért, mert 9 hét alatt elveszett az infók egy része, az meg az én bajom.
Jah, Amos meg Miller nem nagyon jött be az elején, de a végére mind a kettőt megkedveltem. -
aleister
veterán
válasz jonnyjoker01 #27125 üzenetére
No. Nagyon zavart a dolog, ezért átpörgettem minden részt az 5. elejéig, ahol van a pályaszámításos jelenet. Arra jutottam, hogy sehol nem hangzott el az Anubis neve korábban, hanem feltehetően az adatbrókerben talált anyag tartalmazta a hajó titkos röppályáját.
Tehát a sorozat nem utalt rá konkrétan, hogy honnét van az infó, mindössze találgatni lehet. A nézőre bízza a dolgok összerakását.Ha esetleg valaki másra jutott, akkor írjon legyen oly kedves egy pontos epizódot és játékidőt!
Köszi mindenkinek a segítséget!
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #27145 üzenetére
Milyen cliffhanger-re gondolsz?
-
Ragnar95
félisten
válasz jonnyjoker01 #27199 üzenetére
TVShowTime-on be lehet állítani értesítéseket.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #27212 üzenetére
Szerintem nagyon sok.
Amiket most nézek aktívan, azokra ezt írja a trackerem (összes elérhető évadra):
You have spent 1 month, 1 week, 4 days, 18 hours watching TV
If this was a 9-5 job, You have spent 5 months, 3 weeks, 4 days, 2 hours "working"Nyilván ezt fel kellene szorozni legalább tízzel.
-
kisgyerek85
senior tag
-
lacy86
addikt
Sorozatnezzessel toltott ido: 3het 3 nap ( meg gyerekcipoben van )
-
tonyrulez
őstag
válasz jonnyjoker01 #27215 üzenetére
MyEpisodes szerint: 8 months, 3 days, 7 hours, 38 minutes
TVMaze szerint: 246 days, 19 hours, 32 minute4 8 15 16 23 42
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #27222 üzenetére
Azkiaz?
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #27224 üzenetére
Megkockáztatom, hogy már megelőztem, ha az összes eddigi sorozatrészt számolnánk.
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #27226 üzenetére
Nem kell bizonyítanom semmit.
-
lacy86
addikt
Jo neki, hogy ennyi ideje van!
-
ígyvanferi
addikt
Mondjuk már kapásból a feletted lévő is simán duplázta az idejét.
-
kisgyerek85
senior tag
válasz jonnyjoker01 #27226 üzenetére
Régebben is volt ilyen, hogy ki mennyi időt basz*tt el az életéből. Nyugi MO-on nem én vezetem ezt a listát
Régebben volt sok időm, akkor daráltam mindent ami megtetszett. Mára már örülök ha a régieket bírom követni. -
spammer
veterán
Több, mint 1 hónappal előzöm, és ez az, ami logolva van, amire emlékszem is. Pl. sok sorozatot, ami régen néztem, és abbahagytam (pl. House M.D.) nincs is nálam logolva, pedig abból is letoltam pár évadot. CSI-féle szemeteket is néztem anno, azok sincsenek, azt sem tudom, hol hagytam őket abba. Szóval bőven 5-6 hónapnál járnék.
Mostanában mondjuk elég keveset nézek, most hetiben az X-akták megy (de minek... ), illetve napiban (1) nyomom a Shamelesst. Ennyi, már nem vagyok annyira HC.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
4 months 9 days 18 hours és ebben csak az van, benne, amiket az utóbbi pár évben néztem/emlékeztem rá
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz jonnyjoker01 #27244 üzenetére
Igen, ha a Settings>Advanced>Calendar alatt úgy állítod be, hogy helyi idő szerint mutassa az időpontokat.
-
dokee78
félisten
-
Nordic
Közösségépítő
válasz jonnyjoker01 #27299 üzenetére
Persze a Defiance-t se hagyd ki. Sajnos hiába jó egy sorozat mind nézettségben, mind minőségben a Syfy bármikor kaszálhat. Szerintem ez az Expanse se fog sokáig menni.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz jonnyjoker01 #27305 üzenetére
"Amúgy biztos megvan nekik az okuk, hogy kaszálnak, ha valami sikeres és profitot termel, azt nem kaszálja még a hülye se." - csak a Syfy, rosszabbak mint a hülyék.
-
brownus
veterán
válasz jonnyjoker01 #27299 üzenetére
A helix jo volt, sajnáltam hogy kaszaltak. A z nation mas kategoria.
Ez egy jol átgondolt, szepen megvalósított vérbeli scifinek tunikMeghozta a kedvem a leviatan ebredesehez
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #27446 üzenetére
Long live the king.
Ez a Pike szál nekem nagyon nem tetszik.Végre nem volt Jaha 2 részben erre itt egy újabb seggfej. -
k-adi
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #27569 üzenetére
ja ahhoz nagyon értenek
-
thomeef
őstag
válasz jonnyjoker01 #28176 üzenetére
Meg a Banshee is jön jövő héten
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
callmeakos
veterán
válasz jonnyjoker01 #28176 üzenetére
Gondolom ugyanaz lesz vele, mint Nobuval, hogy kijővén abból a koporsószerű izéből halhatatlan lesz, amíg el nem veszti a fejét ( ) All→M8
-
dokee78
félisten
válasz jonnyjoker01 #28391 üzenetére
Az is magasra tette a lécet,de nálam a 2. megugrotta.
Jessica Jones számomra csalódás volt.
Luke Cage-et pedig el sem kezdem majd. -
Janaboy
Topikgazda
válasz jonnyjoker01 #28438 üzenetére
Valobam eleg furcsa az egesz, olyan osszecsapott hatasu az egesz. De azert nezem
Janaboy
-
Ragnar95
félisten
válasz jonnyjoker01 #28451 üzenetére
Elég szépen elhúzták azt a részt valóban, egész időben kapcsolt mindenki hogy ez kivételesen nem üzenetrögzítő
A végéről nem tudták kihagyni amúgy a Ray homoszexualitásáról szóló poént semPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz jonnyjoker01 #28465 üzenetére
Sose lehet nála tudni hogy most épp
tényleg nem tud járni vagy csak megjátssza
Bár mióta Krieger cyborggá változtatta, azóta az esetek nagy részében csak megjátssza...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz jonnyjoker01 #28471 üzenetére
5 részig bírtam, aztán valahogy nem igazán érdekelt tovább. Most befejezem, mert érdekel a vége, de csak emiatt.
(#28473) monstre
Hja igen a The 100. Anno elkezdtem, de a tini téma nem jött be. Aztán kb mindenki azt mondta, hogy csak az eleje ilyen, folytassam nyugodtan. Köszi, meglesem.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #28477 üzenetére
Le vagyok maradva 2 résszel. Akkor most még jobban belehúztak?
-
Janaboy
Topikgazda
válasz jonnyjoker01 #28477 üzenetére
Hat ez tenyleg nem samli egy resz volt.
Mindig is azt szerettem ebben a soriban (Vampirnaplokban is), hogy nincsenek titkok, hamar kiderulnek es porognek az esemenyek.Janaboy
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #28910 üzenetére
Hát igen. Anno annyira lehúztam, most meg az egyik heti kedvenc.
-
k-adi
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #28910 üzenetére
amúgy tényleg nagyot fejlődött a sorozat, de már az első évadban is voltak erre utaló jelek... igazából szerintem csak a készítők trollkodtak az első pár nyálas epizóddal, hogy elhitessék a nézőkkel, hogy egy valami fos tini dráma lesz, pedig nem is
mount weather is jó kör volt, de brutalitásban ahogy mennek az évadok, úgy durvul is... ami által szerintem hitelesebb is, merthát ez egy "nem vénnek való vidék" -
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #29003 üzenetére
Először csak annyit írt, hogy pap. Te sem olvasol minden hsz-t. [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest