Új hozzászólás Aktív témák

  • Moleman

    addikt

    válasz proci985 #17110 üzenetére

    Köszi, a Punkot próbáltam tavaly, csináltam összehasonlítót is, ott a Pony jobban tetszett. Viszont ha már érdekesség, ott a Mr. President, az ereje ellenére nagyon élvezhető sör, ha találok, tuti veszek legközelebb is (évente járok ki rokonlátogatóba).
    A már említett St Austell Big Job-ja is erősebb, 7.2-es double ipa, de ritkaságszámba megy, 2 éven át nem találtam sehol, tavaly sikerül újra vennem, de 0.5 helyett már csak 0.33-as üvegben mérik.

    Érdekességek között említeném még a Beardot, zseniális a komlószakállas címke, a sörnek elsőre tömény fűszaga van, de nagyon jóféle.

    Barnasöröket nem nagyon ittam korábban, de tavaly szintén felfedeztem a chocolate/vanilla/milk portereket és stoutokat, élükön a Thornbridge Cocoa Wonderlanddel (bár irgalmatlan drága kint is), meg ha már édes ízek, akkor a Badger Poachers Choice is visszatérő vendég a kosaramban.

    Viszont ami nagyon csalódás volt Angliában, az a Hogs Back főzde összes söre, kézműves boltban bevásároltam az összes fajtát, mert nagyon nagyra vannak vele, de egyik sem tetszett.

    (#17111) Ereshkigal
    Úúúú, ez a Very Big Moose nagyon bejövősnek hangzik, remélem találkozom még vele valahol.

Új hozzászólás Aktív témák