Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz Ijk #42621 üzenetére

    Kegyetlen jó az A7R IV, nagyon alulértékelik :K és egy plussz üveg kijön abból, amit letesz az asztalra az ember 1-2 inkrementális upgrade-re, ha R V-ig nyújtózik, mert kapar a bogár.

    Világbajnok szenzor, nagyon-nagyon jó AF-el, két egyforma SD UHS-II (utálom a két különböző kártyás gépeket, meg az ilyen XQD erőltetett egzotikumokat is), fasza akksi idővel, nekem a menüvel nem volt bajom (oké, néha bementem 1-1 zsákutcába, de szerintem élhető), működött az ftp funkció a telóm által adott wifi hotspoton keresztül a felhőbe beizzított FTP szerverre (ezen behaltam, mekkora jóság, nappal lő az ember, este meg a szállás wifijéről felnyomja a dyndns-es otthoni gépre secure kapcsolaton az aznapi termést), USB-n tölthető, . . . . .

    Na, de még az USB PD is jöhetne, úgy igazán, telibe. Amikor nem csak akkor töltjük a gépet, amikor ki van kapcsolva, hanem mint a céges laptopom, hogy töltőre rakom és kegyetlen erővel passzírozza bele a delejt a töltő, no mercy és no matter what I do. ;] Mert ma a kiskönyv még leírja, hogy lehet a töltés megáll, vagy nem is tölt, ha bekapcsolt állapotban használva van a gép közben ... csak szinten tart (az is több a semminél), de ha extrán van nyúzva, mindig fotóz vele az ember stb.. akkor még ekkor is szophatja lefele..

    Most lesz igazán kegyetlenjó minden Sony, ha nem cseszik el a termékstratégiát az öltönyös urak.

    POKE 16017,44 ..... SYS 2077

Új hozzászólás Aktív témák