Új hozzászólás Aktív témák

  • Tomirallye

    csendes tag

    válasz Piftuka #48222 üzenetére

    Köszi a választ,

    Jelenleg egy Samsung UE40F6400-asról váltanék, ami VA paneles, és hál isten sosem volt vele gondom.
    Nem köteleztem el magam a Samsung mellett, bár idáig csak Samsung TV-im voltak, viszont ha váltanék azt csak Sony-ra. LG még csak - csak, de a Panasonic nekem annyira nem, az okát nem tudom, de maradnék ennél a 2 gyártónál mindenképp.
    Elég sokat játszok PC-n, volt nálam 100-200k közötti IPS monitor nem is egy, de egyszerűen vagy nem volt szerencsém, vagy tényleg az összes IPS ennyire szar, mert vállalhatatlan volt mind, pedig nem az olcsó szegmensből válogattam...főleg ugye sötét háttérnél, így monitor téren maradt a jól bevált TN, de ez teljesen off most ide :D
    Főleg esténként, full sötétben nézek rajta időnként filmeket, és olyankor pont jól kijön az IPS gyengesége, csak emiatt van bennem ez a félsz.

    Sajnos vásárlás előtt, főleg egy MM-ban, nem hogy sötétben nem tudom tesztelni, de konkrétan egy jóféle atomvillanást meghazudtolnak az ottani fények :D

    Nem idegenkedem az androidtól, szimplán TV téren nincs vele tapasztalatom, ill. itt is és más fórumon is olvastam, hogy fagyogat, ki-be kell kapcsolgatni stb, bár lehet csak gyermekbetegségek voltak az elejéről.
    Az IPS-t azt írtam, sajnos attól inkább félek, a rossz tapasztalatok végett, de meg kell próbálni, hátha szerencsém lesz a lotteryn.
    VA panel TV-ben eddig nekem pozitiv, a családban és a közeli baráti körben is csak Samuk vannak, mind VA-val, hibátlanok.

    Méretben az 50-es nekem nagy, maximum 43" fér be sajnos, ezt írtam is felül :/
    A keret teteje viszont erősen fix 200k.

    (Sonykon kívül a másik kiszemelt egy QE43Q60R, bár ez is kapott hideget-meleget a Samu topicban)

    Köszi.
    Üdv.:T.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák