Új hozzászólás Aktív témák
-
ivanolsen
tag
Szevasztok!
Sofőrszolgálat keres megbízható, tapasztalt sofőrt (Budapesten) éjszakai alkalmankénti munkára! Kizárólag Bp. XIII,V,VII,VI kerületiek jelentkezését várom!
Tényleges vezetési tudás, saját gépkocsi (a munkábajáráshoz), mobiltelefon feltétel!
PAV vizsga, 30-50életkor előny!Jobb egy lúdnyak tíz tyúknyaknál!
-
ivanolsen
tag
Senki se akar melózni?
Jobb egy lúdnyak tíz tyúknyaknál!
-
Snoop-y
veterán
hmm csak nem porsche-kat fogunk ellopni?
Amúgy meg nagyon ügynökségszagú ez a hirdetés.
ha nem így van ténylegesen akkor is ez az oka , hogy nem rajonganak érte.
Ilyenekkel tele van az expressz stb ujság.Mindenhova 3-5k beugro és közvetítenek majd neked munkát szöveg van aminek folyománya ---> ami értelmes melo lenne mire odaérsz épp nincs már. És lehúztak rólad pár ezrest.
Tudom , hogy több hónapig közvetítenek ilyen irodák ezért a pénzért de az ember mindig megunja a 15 ik lyukrafutás után...
Ha nem így van és ez nem az akkor boccs és cáfold meg
[Szerkesztve]New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
ivanolsen
tag
Nem így van!
Nem kell semmit fizetni, részegeket kell hazavinni a saját kocsijukon!!! De csak megbízható és profi emberek érdekelnek! Vezetni kell Trabitól a Merciig mindent!Jobb egy lúdnyak tíz tyúknyaknál!
-
dark bit
tag
Csak kíváncsiságból érdekelne, hogy tulajdonképpen, hogy is néz ki ez az egész,
mármint szervezés meg rendszeresség, ilyesmi.
Sajna nem vagyok a fent említett kerületekben és nem is vagyok 30-on túl csak 22-n de van Páv-om és A és B kat. jogosítványom is, meg nézegettem ilyen hirdetéseket és szeretnék némi plussz infót.
Köszi!d[-_-]b Cool Walley
-
popey37
addikt
hali ''B-C-E'' kategóriás jogsi, kb. 70000 levezetett km balesetmentesen./5 év BM gépkocsivezetőként/. 37 éves életkor, saját autó- mobil van.
Kérdés: bérezés?? időpont: mettől-meddig kel melózni??
Kössz: popeyTeló: +36302105384 SW 120/600
-
ivanolsen
tag
Köszi mindenkinek az érdeklődést, az állás betelt!
-
Kraptor
őstag
Ez tényleg nem kamu. Volt valami ilyesmi szolgáltatás láttam valahol, csak má nem tuom hol. Lehet,hogy azóta csődbe mentek mondjuk
-
Guruka
senior tag
Még mindig kerestek sofőrt?
-
gaby666
tag
hát már én sem leszek soför !!!!!
Olyan bizonytalan vagyok néha! Vagy mégsem? 06702835396
-
gaby666
tag
Olyan bizonytalan vagyok néha! Vagy mégsem? 06702835396
-
kamionoscsaj
újonc
-
kamionoscsaj
újonc
nyilván elöbb áll belém a rohadás mint melót találok ....
ez hihetetlen hogy senki sem keser söfört...[ Szerkesztve ]
-
MeTaL
tag
válasz ballatamas #23 üzenetére
küldtem privát üzenetet
-
MeTaL
tag
ha vki keresne sofőrt akkor írjon nekem privit.
-
Picur80
újonc
-
altwien1
csendes tag
50 éves fiatalos, fél Európát bejárt, felsőfokú végzettségű, orosz, angol nyelvtudású (társalgás, alap) budapesti, de jelenleg külföldön dolgozó férfi napi szinten vállalna személyfuvarozást külföldre! Ismerem Ausztriát, Bajorországot, Észak-olaszországot, Horvátországot, Szlovéniát, Csehországot, Szlovákiát, és Romániát, valamint Belorussziát!
Számla, PÁV sajnos nincs.Akár hosszabb útra is szivesen elmegyek. Biztonságos, kockázatkerülő vezetési stílus, öltönyös, sportos külcsín, diszkréció a megbízó felé!
altwien1@pannongsm.hu
-
altwien1
csendes tag
válasz Tibor_560sec #33 üzenetére
hátha!
Jobb reménykedni, mint éhen dögleni!
csaó -
ivanolsen
tag
Hát bizony elszaladt az idő...
Akkoriban még volt értelme ennek a dolognak. Ma már azzal mennek az emberek akik szarért-hugyért elviszik. Más nem érdekli őket, rábízzák a 20millás kocsijukat arra akinek a legkevesebbet kell fizetniük.
Én nem tudok és nem is akarok olyanokkal versenyezni akik ár alatt szállítják az embereket. Hogy csinálják nem tudom, nyílván olajkút van a kertjükben, mert máshogy egyszerűen nem lehet gazdaságos a vállalkozás, de még feketén is nagyon határeset (sőt).
Hát ennyi a történet.
2011 Magyarország. Mindenki vihet mindenkit, fehér rendszámos taxik, minibuszok, kb. 50 sofőrszolgálat (70% azt se tudja mi az a számlatömb) Budapesten, stb.
Sofőrszolgálat 1600ft kerületen belül? Taxi 135ft/km? Benzin 370ft/l! Vállalkozással kapcsolatos költségek.... (ezt inkább hagyjuk, mert ettől mindig kész leszek)
Remélem mindenki tud számolni[ Szerkesztve ]
-
ivanolsen
tag
Sziasztok!
A munka ismét aktuális lett!
Sofőrt keresek alkalmi, éjszakai munkára! Min. 10 éves gépjárművezetési gyakorlat, budapesti helyismeret, saját autó és mobiltelefon szükséges (PÁV2 előnyt jelent). Kizárólag Budapest 6,7 vagy 13. kerületéből várok jelentkezőket!!!
Egyenlőre csak e-mail-ben.
profisofor@profisofor.huMivel annyi okos ember fordult meg itt az évek során, akik nulla információval fikázták az egészet leírom, hogy nem ügynöki munka, nem kell befizetni pénzt, semmi átverés nincs a dologban!
-
jósofőr
újonc
Sziasztok ! Szilveszter éjszakára sofőr kollégát keresünk .
Feltételek : Ápoltság , jó megjelenés, diszkréció, sok éves vezetői tapasztalat.
Lehetőség : Aki a feltételeknek megfelel, a jövő évben tovább foglalkoztatjuk ! -
Hungarycum
újonc
Én jelentkezem a 13. ker.-ben. lakom. saját autó van 30 éves jogsi balesetmentesen. a tel. szám 70 36 48 277
-
Avicularia
veterán
válasz Hungarycum #39 üzenetére
Napirégész megvolt
Amúgy nekem is pont 30 éves a jogsim már
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Noctua NF-A14 INDUSTRIALPPC-2000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i7-620M I 6GB I 128SSD I 12,1" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L440 - i5-4200M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Pokémon Crystal játékot keresek 35-40 ezer között!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MAPED ErgoLogic kézi nagyító eladó! Bontatlan Csomagolás!
- Eladó Gigabyte 1050 Ti 4GB!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest