Új hozzászólás Aktív témák
-
LukE
veterán
najó, megy följebb a Vcore, ha akarom: Bővebben: link egy 300-as Ct-vel
''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
-
crab
senior tag
Na volt egy előre lépés a s@h felé, remélem hamarosan beindul!
Bővebben: link -
duhoskutya
csendes tag
Na letoltottem a Boinc Beta 3.07et, nincs valamilyen egoldas amiben be tudom allitani hogy 2 proci szamoljon?Vagy ujabb verzio?Vagy akarmi?ezert erre is kivancsi vagyok...
[Szerkesztve] -
őstag
Most aztán jaj lesz nekem!
If it is not broken then don't fix it!
-
LukE
veterán
válasz horatio #1062 üzenetére
sokadik probara megy, de neha akkor is csak elkuldi, leszedni mar alig kepes.
(tejoeg, most szamoltam, 1 cd-nyi WU-t szedtem le eddig. modemmel uj proccal mar eleg sok ido a napi betevo seti adagot lehuzni)
[Szerkesztve]''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
-
horatio
tag
Itten van a hivatalos magyarázat a can't connect-re:
June 18, 2004
The campus network folks did some great troubleshooting and narrowed down the problem to a faulty link on the path to our ISP. Repairs have been called in.
June 17, 2004
We are working on fixing the network problems that are resulting in dropped connections to the data server.
Lassan kezdem feladni a próbálkozásokat.Két nap az élet, három nap a karnevál.
-
hobizoli
nagyúr
Van vmi olyan -cmdline-s(?)- kliens is, ami ''rendesen'' fut SMP-n is?
hobizoli
[Szerkesztve]több drón kell ;P
-
Esmein
nagyúr
Hogyan lehet HT-vel 2 setit futtatni egyszerre ?
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
-
LukE
veterán
válasz hobizoli #1074 üzenetére
nagyon nem linearisan halad, utolso par szazalek nalam joval gyorsabb, mint a tobbi resze. De ha nem haragszol meg, akkor a veget inkabb nem varnam meg ma
''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
-
Bgs
senior tag
25000
Bgs Kek modolt farmer, SMP bicska, spam taszito ing, integralt karora, personal firewall gatya, antisztatikus zokni, 5 sec alatt rebootolhato cipo.
-
horatio
tag
400
Két nap az élet, három nap a karnevál.
-
crab
senior tag
amint beindul a seti II visszatérek, ha minden igaz két géppel is!
-
horatio
tag
Ma átléptük a 60.000 wu-t.
Két nap az élet, három nap a karnevál.
-
Slax
senior tag
Ja 664-el per pillanat.Meg ne haljon ez a topik, ha már egyszer 19-en nyomjuk a 61-ből!
''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie '' Fáznak a bitek, a kihűlt adatok egymáshoz bújnak... by LAN Sianis megtömött egy pónit
-
Slax
senior tag
Jó kérdés!
''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie '' Fáznak a bitek, a kihűlt adatok egymáshoz bújnak... by LAN Sianis megtömött egy pónit
-
LukE
veterán
WU küldés nektek megy?
-
-
lesaux
veterán
Itt valami nagyon nem stimmel. Eddig egy 1200-as Celeronnal nyomtam, és 15-16 óra alatt csinált meg egy unitot.
Gondoltam, most kipróbálom egy 2600+-ason, ami fel van húzva 2300 MHz-re, 1 giga RAM stb. Hát 12 órája megy, és kb. 83%-nál tart. Szóval ugyanolyan lassú. Mit rontok el? -
Esmein
nagyúr
először is, konzolos verzióval futtasd. Azzal megy ?
Nálam 1600-os paloval(most alapon) 2*256/400 samsunggal 4:17 alatt végez. 2,6-os p4 2*256/400 kingstonnal 4:00.
[Szerkesztve]"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Cyberpunk 2077
- GTA V
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Microsoft Excel topic
- Bitcoin topic
- További aktív témák...