Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
Sziasztok!
Ezzel a Serviio-val szeretnék átküldeni fájlokat de nemigazán értem hogyan működik ez, megjelent a servioo ablaka de amiket megnyitnák mappákban videót képet stb nem jelenik meg, tök üres pedig benne vannak a fájlok
Másik kérdés, hogy ha mégis menne a Servioo azt hogyan tudom az LG LA 620S tévén megjeleníteni?
Köszönöm!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
válasz Wonderboy9 #718 üzenetére
nállam semmit nem lát pedig nem kéne kinlódnia hihetetlenül kicsi fájlokat próbálnák átküldeni kezdésnek!
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
Az ég adta világon semmit nem jelenít meg a Serviio, valaki tudna használható progit adni LG LA 620S tévéhez? Köszönöm!
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
nem gyorsan, kicsi fálokat küldenék át egy olyan géppel ami még a mai napig is turbó gépnek számít, a türelem így sosem volt az erős oldalam, a router sem egy gagyi, kellene a Serviio-nak lennie egy olyan párosító beállításnak ami összehozza a tévét és a progit de ez hiányzik belőle
valószinü törölni fogom, semmi hasznát nem veszem sajnaKülföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
Üdv!
Lenne egy kérdésem a Serviio videóátküldéssel kapcsolatban, hogy ha UTP kábelen keresztül át tudok küldeni videó anyagot tévére, ugyanazt távoli gépre is át lehet küldeni ami jóval messzebb van bárhol a világban ahol van internet elérés?
Meg lehetne ezt oldani?
Ha igen, hogyan?
Köszönöm!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
-
makoss
veterán
Üdv!
Power iso programmal bontottam ki Iso formátumú BD25 filmet de a Servioo nem érzékeli, LG LA 620S Led tévén, mi ennek az oka?
Üres a mappa Servioo-val nézve, holott ezt látni a gépen:
[link]Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
válasz Flashget #1071 üzenetére
és mivel másabb mint a Power Iso?
Itt szerintem a Serviio a ludas, mert a médialejátszó ami a tévére van kötve mind a 2 változatot felismeri és szépen lejátsza, csak azért ragaszkodnék az átküldéshez mert ha kimásolom vinyóra mint rég és úgy viszem át az átmásolás kegyetlen sokáig tartana (USB 2.0)Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
A Serviio nem látja, a médialejátszó az Iso-ot és a kicsomagoltat is látja így kizárásos alapon csak a Serviionak lehet baja, csak kérdés mi?
rá is frissítettem meg amit kellett de semmi, a tévén csak a fő mappát látja ami üresKülföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
-
makoss
veterán
Legutóbb médialejátszóval néztem, UTP kábelen sajna csak angolul megy
...ha más nem beérem a 1080p videóval is, a BD25 úgyis több helyet foglal, ha meg majd jön olyan aki tudja a BD25 Iso-ból m2ts videóból magyar hangsávot elővarázsolni, majd az szól[ Szerkesztve ]
-
-
makoss
veterán
Mivel oldódna meg?
Amúgy az MKV Merge nevű progi m2ts fájlt átkonvertáltam MKV fájlá amibe sikerült beletenni a magyar hangsávot is, de ha van jobb ötleted arra minként lehet m2ts fájlt úgy lejátszani illetve átküldeni UTP kábelen Serviio progival, hogy a magyar hangsáv is menjen akkor vevő vagyok ötletedre, már ha van[ Szerkesztve ]
-
makoss
veterán
Nállam volt ma olyan épp ma, hogy egy majd 2 órás film tizenkettedik percénél megállt mintha képmerevítés lenne aztán az egész Smart rendszer újraindult
Arra gyanakszom, hogy már túl sok a mappa a meghajtón belül amit kijelöltem
Esetleg a nemrégiben feltett VLC Player kavarhat be...
Amúgy a film a Thor: Sötét világ volt 1080p
Nekem a 1.3.1 verzió van[ Szerkesztve ]
-
makoss
veterán
válasz StSanya #1187 üzenetére
Most átállítottam LG TV / player-re mivel amúgy is egy LG 42 LA620S tévém van
Amit mutattál így van most beállítva, noha egy intel i7 3770K procim van:
[link][ Szerkesztve ]
-
makoss
veterán
Van valakinek tapasztalata az új verzióval kapcsolatban? (1.4.1.2)
Mivel jobb mint a régiek? (pld.:1.3.1)[ Szerkesztve ]
-
makoss
veterán
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy Serviio-val vagy más programmal nem lehetne átküldeni a számítógépen zajló műveleteket?
Ha igen, hogyan és mivel?
a PC-m UTP kábellel csatlakozik a másik szobában lévő LG 42 LA620S Led tévével
-
makoss
veterán
Üdv!
Van egy külső USB 3.0-ás 2 Terrás külső vinyóm a gépre kötve és olyan kérdésem lenne, hogy nem lehetne valahogy beállítani azt, hogy minden esetben jegyezze meg a Serviio a vinyón tárolt adatokat?
Ugyanis ha a géppel indul a vinyó, nem kell ráfrissíteni, gond nélkül szinte már azonnal lehet használni a külső táron tárolt filmeket, viszont ha elindítom a számítógépet de a külső tárat csak utánna kapcsolom be, igen sokáig tölti be a fájlokat.
-
makoss
veterán
válasz burgatshow #1260 üzenetére
jó de akkor mit kell beállítani, hogy biztosítsa?
win7 64 bitet használok
Serviio 1.3.1 van fent[ Szerkesztve ]
-
makoss
veterán
válasz tisti1965 #1264 üzenetére
Médiagyüjtemény--->Online források-->Forrás típus: élő adatfolyam
Forrás URL-hez adod meg a fórumon belinkeltek egyikét, például: http://spi-live.ercdn.net:80/spi/eroxhd_0_1/playlist.m3u8
Aztán leellenőrzöd, hogy jó-e a link: Ellenőrizze a folyam URL-jét, és ha zöld pipát látol a klikk előtt, nem úgy mint ezen a képen:
Akkor jó, és akkor adhatol nevet neki a megjelenítési névnél például: EroxHD
Hozzáadás
EnnyiKülföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
válasz Bluerainbow #1263 üzenetére
Sajnos nem mind működik, néhánynál betette a zöld pipát, de ennek ellenére is ami züld alig vagy sehogy nem indul el
-
makoss
veterán
válasz Bluerainbow #1270 üzenetére
Az a helyzet, hogy eddig egyedül a magyar Fix tv ment a legtovább de azis ha bejött (mert nem mindig jött be) 1280×720 volt csak, pedig jó volna 1× már 1920×1080p működő stream is!
-
makoss
veterán
válasz Bluerainbow #1272 üzenetére
nállad
de nállam aligha
nézd meg tévén is ne csak gépen[ Szerkesztve ]
-
makoss
veterán
válasz Bluerainbow #1275 üzenetére
akkor eltérőek a beállításaid, nállam egyik sem stabil ami bejönne
én is tehetnék be képet de nem sokat látnál a feketeségen kívül[ Szerkesztve ]
-
makoss
veterán
válasz Bluerainbow #1278 üzenetére
nekem meg 10 megás netem van de attól ha jó a link, menni kéne!
-
makoss
veterán
válasz burgatshow #1280 üzenetére
háát egy jóó darabig nem lesz NAS-om az biztos de a másik beállítást lehet kipróbálom, köszi!
-
makoss
veterán
Frissíts rá Serviio-ra, talán az segít.
Nézz megy egy olyat, hogy állapot--->szerver leállítás, vársz egy kicsit aztán vissza
Vagy egy másik, hogy állapot ---> és ahol a tv szerepel az eszköz névnél arra frissítés
Vagy egy másik médiagyüjtemény---> kiválasztod a meghajtót amit beállítottál és kényszerített frissítésKülföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
Üdv!
A Serviio telepítése előtt meg volt adva még ennek a topik elején 1 magyarázat milyen dolgokat kell feltenni előtte, nehogy valami probléma legyen
Na most néztem milyen kodekek vagy hasonlók vannak feltéve gépemre, és néhány online nem Serviio-hoz kapcsolódó hiba merült fel, így olyan kérdésem lenne, hogy a már meglévő ffdshow kodek mellé mit ajánlanátok kodeket lehetőleg úgy, hogy a Serviio működésében ne okozzon semmi kárt?
-
makoss
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- OLED TV topic
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Extrém tartós SSD-t prezentált a Gigabyte
- További aktív témák...