- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Synology NAS
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
-
rocket
nagyúr
Erdeklodes szintjen erdekelne a dolog egyenlore, van egy sega saturn gepem ami virtua fighter bundles (tehat ezzel a jatekkal volt meg anno kaphato) 1 joy volt hozza + van meg 7 jatekom
BUG
NIGHTS
SEGA RALLY
DAYTONA USA
SEGA WORLWIDE SOCCER 97
NHL 97
NEED FOR SPEED
Minden jatek eredeti, nights-on kivul (cd tokban van, es leiras sincs meg ehez, de eredeti a jatek), mindegyik eredeti dobozaban, leirassal egyutt van.
Varok arakat mennyit erhet ez igy, vevok ajanlatait is varom.
[Szerkesztve]"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
válasz GombócArtúr #692 üzenetére
Egyszer csak osszejon
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
válasz thegamer #714 üzenetére
Megvan a doboza termesztesen.
Megnezheted majd elotte nyugodtan, ez tenyleg megkimelt allapotu, idezojel nelkul
Elotte kitisztitom/letesztelem azert, hogy belul is olyan legyen mint uj koraban"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
Besegitek, up
-
rocket
nagyúr
válasz GombócArtúr #731 üzenetére
Ez az emulatorok sajatossaga, hiaba a sokkal erosebb pc hw, nincs tokeletes emulator
-
rocket
nagyúr
Holnap indul a saturn teszt nap, ha nem felejtem el
-
rocket
nagyúr
Megy a saturn mint a szel
Szebb a grafikaja mint a psx-nek, csak joval nehezebb volt programozni, meg a sony marketinggel lesoporte a sega-t sajna.
Reg jatszottam ilyen jot, jo kis oldskool feeling"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
válasz GombócArtúr #752 üzenetére
Merre vagy ? ha van kedved bejohetsz kiprobalni, dobj egy mailt ha van idod
-
rocket
nagyúr
Elado sorba kerult akkor a SEGA Saturnom:
Sega Saturn alapgep + 1 eredeti joy + 8 jatek
BUG:
Daytona USA:
Nights:
Sega Rally:
Sega Worldwide Soccer 97:
Virtua Fighter
Need for Speed
NHL 97
Minden jatek eredeti, eredeti dobozaban leirassal (nights-ot kiveve, ez vekony cd tokban van coverrel, szerintem anno azt a controllerel egyutt kaphato packbol vettek ki es ugy adtak el kulon).
Csak egyben elado, kiveve ha valaki futurasztikus arat iger 1-1 jatekra
Arakat ti mondjatok kinek mit er meg"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
válasz GombócArtúr #770 üzenetére
Kuldtem 2 mailt
-
rocket
nagyúr
válasz GombócArtúr #770 üzenetére
Ment meg1 mail
-
rocket
nagyúr
-
rocket
nagyúr
válasz GombócArtúr #789 üzenetére
Szia
2 jatek van 32x-hez, doom meg a virtua racing (mindkettonek megvan a doboza, leirasa), maga a gep dobozaval egyutt van, jovoheten letesztelem minden oke e vele.
Lecsusztal sajna
Nem jott mail azt hittem elfoglalt vagy azert nem irsz.
Mega drive 1-es gep, dobozaval (sonic bundles doboz, de a sonic nincs mar meg), kabeleivel, joyal, es meg maradt 3 jatek melle, smurfs, the lion king, meg a street fighter 2.
Mega drivenak nem megy a player 2 portja, azt jovoheten kideritem miert."A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
válasz thegamer #791 üzenetére
Jovoheten neki esek a sega temanak
Erre fele Bővebben: link van meg par psx-hez maradt cuccom, hatha erdekel valakit valakit"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
válasz GombócArtúr #796 üzenetére
Nincs lezsirozva, csak beszeltunk rola, joovheten tesztelem le minden oke e vele
Lehet ajanlatokat tenni meg"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
Eppen megy a teszt uzem, minden oke a 32x-el is, mega drive player2 portja is mukodik
-
rocket
nagyúr
válasz GombócArtúr #798 üzenetére
10000 ft-os ajanlatom van mar, tehat afelett kell gondolkodni, megvan minden tartozeka, a doboza is
Milyen feelingje van a doom-nak, meg mindig vegig futott a hatamon a hideg amikor elindult a jatek es szolni kezdett a zeneje"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
Talaltam egy tonna mega drive joyt otthon
Ugynezki mind mukodik"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
válasz GombócArtúr #804 üzenetére
Ami a mega drivehoz van, azon kivul 3 utangyartott van.
Van egy 5 gombos, egy 6 gombos, meg egy 10 gombos (ugynezki mintha 4 gomb autofire verzioja lenne a sima 4 gombnak) ehez van egy analog kar is amit a digitalis pad kozepebe kell tekerni
Ezen kivul mindegyiken lehet alligatni, van auto fire, semi auto fire, turbo , szoval jo sok gomb van mindegyiken"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
válasz GombócArtúr #808 üzenetére
Megtudod nezni ha gondolod kuldjel mailt mikor jo neked, meg itt lesz par napig a cucc.
Szerintem 1000 ft-ot er 1-1 ilyen joy, mondjuk ez az analog karos ritkasag szerintem
Kozben 12000 ft-ot ajanlottak 32x-re + 2 jatek, hogy nehogy felreertes legyen es korrekt legyen a dolog, pentek estig lehet ajanlatott tenni ra, mailben vagy ide a forumra beirva johet az ajanlat
[Szerkesztve]"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
válasz GombócArtúr #810 üzenetére
Oke vettem az adast
12100 ft az ajanlat jelenleg
Talaltam otthon egy a4-es meretu sonic matricat, tobb mint 12 eves
-
rocket
nagyúr
válasz GombócArtúr #822 üzenetére
Szia
Mar thegamer-nel van, esetleg ha talalkoztok kerd meg mutassa meg
Elkelt majdnem minden cucc, 2 mega drive jatek maradt (the smurfs es a lion king), meg a 3 utangyartott joy.
Irok mailt mindjart"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
Egyik joy-rol talaltam kepet, igazai snes feeling mega driveon
-
rocket
nagyúr
válasz GombócArtúr #826 üzenetére
Ez eleg jo allapotban van, 1000 ft?
-
rocket
nagyúr
válasz GombócArtúr #831 üzenetére
Ra igen, felrerakom neked, majd dobjal mailt meg irjal ide is
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- LED világítás a lakásban
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- Apple notebookok
- Viccrovat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series S / Xbox Series X konzolt vásárolnék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest