- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreamcaster
senior tag
Akkor folytatván a sort :
ATARI LINX
Bővebben: linkingyen gyuras bp xi -ker -ben! gep, sulyok vannak, most kezdem, itthon!
-
GombócArtúr
senior tag
nem tartom valószínünek hogy valaki felüllicitálna, örülök hogy prohardveres jelentkezett rá! Neked lessz egy pár GameGeared lassan... A névből azt hittem hogy az itteni Reflexx nevü ember jelentkezett rá... de nem.
''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
GombócArtúr
senior tag
-
GombócArtúr
senior tag
tyhúha, azt jó gyorsan elvitted, mert nem is láttam, megmutatod nekem azt a hirdetést? kilinkelnéd?
Én licitáltam először a nintendóra ami most kinn van, majd később még licitelek, remélem az enyém lesz... (úgyhogy el a mancsokkal!)
Tsu, milyen játékokat kaptál a gamegearhez?
Hát igen, ez a vatera ez ilyen licitvégeelőtt-szemfüles dolog.... énis jártam már pórul....''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
GombócArtúr
senior tag
Pengo
Bonkers, Wax Up milyenek?
nahát, columns mindenkinek megvan...
A sonicor meg odaadtam aztán valaki meg elcserélte volna, grrr...
A sajátom meg nem adom!
Mondjuk ez a gamegearos sonic amellett hogy szép erre a konzolra, meg a scroll nagyon fasza, játékélményben nem ugyanaz mint a megadrájvos társai, túl nehéz és kevésbé élvezhető...
[Szerkesztve]''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
-
GombócArtúr
senior tag
Oké! Rendes tőled, köszönöm!
Tegnap megérkezett Mukeee666-tól a Dragon Chrystal játék GameGearre. A kártya vadonat új, még sosem volt használva, látszik rajta.
Ma (elem)kimerülésig játszottam vele. Nagyon jó!
Ez egy RPG (inkább hack n' slash - a' la diablo) 1991ből, nagyon jó a zenéje is, csak sajnos bugos a játék. Az összes pálya véletlengenerátorral jön létre, csak sajnos néhány pályát úgy dob ki a gép, hogy a továbbjutáshoz vezető út el van zárva előlünk, így csapdába kerültünk... Ezt leszámítva marha jó. Már 12es szintü harcosom volt amikor meghóttam...
(jó tudom hogy nagyon kiváncsiak vagytok az élménybeszámolómra, de mindenképp világgá kellett ezt kürtölnöm!)''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
GombócArtúr
senior tag
pörfekt! hivatkozz rám, hogy tőlem tudod hogy van neki eladó, ha válaszolsz neki... akkor holnap...
ebben a topicban sem tudja senki hogy hogy lehet kiszedni a szennyeződéseket, karcokat a múanyagból, anélkül hogy kárt okoznánk benne?
A topic a fáradt gőzben van, de nem bombáztak meg ötletekkel...''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
GombócArtúr
senior tag
Háj!
Hát azt nem mondanám... 5, legvégső esetben 6k-t adnék érte, ha meg nem megy akkor lesz még aki el akar adni...
Van doboza a gépnek?
Én nem tudom mivan, pár napja írt valaki egy e-mailt hogy nem kell e megadrive, kérdezem az árát: 12ropi!
Elmagyaráztam neki hogy annyiért nem tudja eladni, de ha hajlandó eladni annyiért amennyit ér, tudok egy e-mail címet mutatni neki. (a tiedet) Hát azóta nem írt vissza.''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
GombócArtúr
senior tag
Állitólag nem hagyományos cellák vannak benne, hanem 3darab egységből áll a belselye, de majdnem úgy néznek ki mint az elemek. én még nem szedtem szét, de mondjuk a nikkel-kadmiumtól olyan nagy élettartamot nem is várok el...
''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
GombócArtúr
senior tag
de jó lenne egy ilyen. Élőben még sosem láttam. Meddig fejlesztettek játékot erre a gépre? és meddig a 3DO ra? Ezek a gépek nem kavartak fel anno túl nagy port, nincs sok hír róluk.
[Szerkesztve]''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
turho
addikt
Ok és bocsi, reflexből írtam neki.
Az a hülyeség hogy nincs a pofának email-címe megadva, se telszáma....Így el is megy az ember kedve. A vatera maga elég tetem, az árak is hogyismondjam...el vannak szálva, a termékek mennyisége meg nem túl sok.Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
-
zLegolas
őstag
Köszi, érdekel minden ilyesmi, bár elősször szeretném életre lehelni. Régiókód... ... a manó tudja... PAL a ketyere meg a kazoi is, de ezen kívül passz...
Szal ilyen tippektől okosodik az ember Mondjuk szerintem nem ez a gond, talán sikerül nemsokára kipróbálnom egy másik géppel, hogy legalább azt tudjam mi a rossz. Mint említettem volt, nekem jónak tűnik, de mégsem... Szal ez az olcsó hús/híg lé effektusÉn normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
GombócArtúr
senior tag
hmmm... szombat reggel 10ig gitár, aztán Verseny u meg PeCsa, ha belefér még. Nem sürgős, de egy holnap vagy péntek délutáni vagy esti időpontra (akár a szokott deák tér ) biztosabb - igen ráérek! - választ tudok adni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik
- Sorozatok
- LED világítás a lakásban
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos PlayStation VR 2 év gyári Sony garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest