-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbmt
senior tag
Sziasztok,
Engem a H6200-as smart része érdekelne, hogy van-e szolgáltatásban különbség a H6400 és felette levőkhöz képest?
Tehát nem a távirányító, hanem a szolgáltatásban.
Plex jól fut rajta?
Szerintem én vagyok az egyetlen akinek ez fontosabb mint a képminőség , de csak mesefilmek meg sat tv menne rajta és néha egy egy 720p-s sorozat. A 3D-re meg a filmekre ott a fhd projektor.A kanál a gyengék villája
-
bbmt
senior tag
Kérdés:
Esküszöm átnyálaztam a topikot,de csak zűrzavar támadt a buksiban
Most akkor a LED képtisztaság ki legyen kapcsolva a filmeknél vagy be?
Illetve,ha be van kapcsolva, akkor minden film lejátszása előtt, illetve ha smart-ról nézek valamit, elsötétül a képernyő majd visszajön és elkezdi a filmet vagy youtube-ot akármit..
Ez normális?A kanál a gyengék villája
-
bbmt
senior tag
Sziasztok,
Az LG mellett a Samsung is "versenyben" van
75NU7102 a kiszemelt. Filmezés(házimozi) illetve pc és konzol játék megy majd rajta kb fele-fele arányban.
Tudom, hogy házimozira egy Q széria illene vagy egy 8000-es sorozat,de ennyi van rá.
Projektorról jövök úgy sem érné el azt a minőséget és hatást. Sajnos pont ezért kell a 75-ös méret mert 92-es vásznon moziztam, igaz a konzol egy 55-ös tv-n megy és a 65" nagyon kicsi lenne a filmekhez.
Szóval mire számíthatok fekete és felhősödés terén?A kanál a gyengék villája
-
bbmt
senior tag
Sziasztok,
Akinek van 75q6 vagy más q széria, hogy rakta fel a falra?
Vettem a Média Markt-ban egy Thomson tv tartót, 75”-ig jó. Rövid a leghosszabb csavar is ami a készletben volt. Sőt úgy láttam, hogy az alsó Vesa pontokhoz még hosszabb csavar kell. Mekkorát vegyek?A kanál a gyengék villája
-
bbmt
senior tag
No, felraktam a q6-ot tegnap.
Az rtings beállításait belőttem és felavattam egy Blue Planet 2 résszel.
Lenyűgöző! Persze nem lesz a fekete OLED minőségű és egy nagyon pici bevilágítás látszik az alsó sarkoknál, de bőven élhető.Az OLED minimum a kétszerese lett volna árban.
Ez előtt egy full HD-s valódi üvegoptikás böszme nagy házi-mozi projektorral filmeztem 92" fix vásznon, amiben van iris szabályozás, de nem tud ilyen feketét.
Xbox X-el a BF V annyira jól néz ki, hogy csak a statot rontottam mert csak nézelődtem és mindig lelőttek
Szóval nem bántam meg, hogy többet szántam rá és nem egy olcsóbb típust vettem.A kanál a gyengék villája
-
bbmt
senior tag
válasz Carlos1000 #126976 üzenetére
Mindenképp nézd meg a HDR különbséget, mert pl én nem látom azokat.
"szerencsére" az én szemem nem látja ezeket a ( és más) különbségeket így nyugodt szívvel választottam a q6-ot csak nagyobb méretben.
Van olyan barátom aki mindent meglát, nem irigylem, mert kénytelen mindig a legjobb TV-t megvenniA kanál a gyengék villája
-
bbmt
senior tag
válasz Tomi8822 #127303 üzenetére
Szia,
Én most vettem q6-ot, nekem megfelel. A bal alsó sarkban van egy pici bevilágítás, de csak az űrben játszódó jeleneteknél láttam és direkt figyelnem kellett.
Amúgy így 3 hét után is rácsodálkozok mennyire jó a fekete. 75" kb 2,5-3 méterről nézem a filmeket. PC-nél közelebb ülök.A kanál a gyengék villája
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest