-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
Van egy régi Samsung Tv-k (2009-es). UPC-nél szerettünk volna kérni bele egy CI kártyát, viszont nekik csak CI+ van (persze, hogy nem lesz csak CI). Digivel ment rendesen ez a szolgáltatás, itt pedig nem. Nem ismeri fel a kártyát kompatibilitás problémával.
Model: LE40B650T2WXXH
Nyomok neki délután egy SW frissítést, hátha segít. Esetleg másnál ez hogy szuperál, akinek olyen TV-e van?!
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
iceQ!
addikt
Az lesz, vagy:
1, Másik tv
2, Nem lesz kártya
3, Nem lesz semmi és marad ez a pár csatorna ami jelenleg van fentAmiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
iceQ!
addikt
válasz iceQ! #142322 üzenetére
Próbáltam a tv-t USB-n keresztül frissíteni, nem találat fajlokat pedig nem a legjobb szoftver van rajta. Mi a titka ennek a folyamatnak?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
iceQ!
addikt
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
Rendeltem egy ilyen tv-t a Telekomtól. Egy LG tv-t váltott le, ami már 5 éves volt.
Samsung UE65BU8002KXXH
Valaki használ még ilyen tv-t? Mik a tapasztalatok ezzel a típussal kapcsolatban?
-
iceQ!
addikt
válasz AMD Power #154695 üzenetére
Szemből nézzük a TV-t, a betekintési szög nem lényeges. A kép legyen szép, illetve most csak FHD volt a kijelző. Az most mennyire lesz / lett szebb ennél a típusnál? Illetve, az LG tv-m menüje gyakorlatilag "laggolt", tehát rányomtam valamire másodpercek teltek el mire elindult. Ezért is cseréltem le többe között, meg hogy nagyobb legyen 2 számmal
-
iceQ!
addikt
válasz AMD Power #154695 üzenetére
Ez lemaradt: Crystal UHD és a QLED között egyébként nagyon-nagyon nagy különbség van? (Igen, be kellene menni a MM és ott megnézni, tudom )
-
iceQ!
addikt
válasz AMD Power #154699 üzenetére
Már mindegy, a Crystal UHD marad, gondolom hogy egy 5 éves tv-től már ez is fejlettebb led technológiával készült + Samsung. Ilyen tv-m még nem volt, biztos hogy jó lesz ez is , (Mondjuk 14 napom van visszaküldeni )
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
Samsung S21 Ultra telom van, ezzel már nem lehet olyat csinálni, hogy nézem telefonon is azt ami a tv-ben megy?
-
iceQ!
addikt
válasz lala666 #154743 üzenetére
Köszi!
Más:
Hogy tudok jack csatlakozós hangfalat egy ilyen TV-re kötni?
Samsung UE65BU8002KXXH
-
iceQ!
addikt
válasz Borisz76 #154747 üzenetére
Hangfalat írtam, BT füles van de ha filmezünk és jó hanghatást akarok elérni akkor a többi hogy hallja?
2. opcióra van javaslat?
PuMbA
Köszi.Ilyen hangfalat csatlakoztatnék:
-
iceQ!
addikt
válasz Vhiktor #154762 üzenetére
Itt van ilyen mint az LG tv-nél, hogy a fényerőt 5-10%-al le kell venni, hogy a ledek ne dögöljenek meg?
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
Az miért van, hogy alkalmanként a Netflix nem indul el csak fekete a képernyő? Ilyenkor mindig restartolni kell a tv-t (5mp-ig nyomva tartom a bekapcs gombot) és után indul el csak.
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
DLNA-n keresztül ha elkezdek filmet nézni és befejezem, akkor miért kezdi előröl? Nem tud olyat a beépített lejátszó, hogy folytatja onnan ahol befejeztem?
Model: Samsung UE65BU8002KXXH
-
iceQ!
addikt
válasz Batib #155123 üzenetére
Twony a DLNA szerver, fura hogy ez nem tudja ezt. LG tv-n jól ment, de ott szerintem TV tudta csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Autóhifi
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest