- Hálózati / IP kamera
- AliExpress tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Amazon Prime Video
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen routert?
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz Jamboo529 #43568 üzenetére
nem tudom ki a szolgáltatód de vannak olyan asztali tunerek amikbe kártyát is lehet rakni és .ts formátumokba vesznek fel.
[link] mind2 tipushoz van ilyen cucc.
tv olyan formátumba rögzít amit semmi mással nem tudsz lejátszani csak mókolással lehet .ts fájlt varázsolni belőle. nekem sikerült is de totálisan nézhetetlen volt VLC-ben.szerintem minden más jobb PVR-re mint a tévé, ha más eszközön is nézni akarod vagy BD lemezre kiírni.
Ja és csak digitális sávon rögzítenek a tévék!Realme GT Master Edition
-
MickeyFox
csendes tag
válasz Jamboo529 #43581 üzenetére
Nekem is UPC a szolgáltatom!
Volt egy DVD-R felvevős boxom, de utábna olvastam , hogy lehetséges belerakni médiacardot és most azt raktam bele, mert a szolgáltatónál van ehhez a készülékhez ilyen típusú card!
Az a lényeg, hogy azon is lehetett felvenni, de mivel van 3 gyerekem és éppen nálam valaki tv-t néz akkor szeretnék olyan műsort felvenni ami érdekel és az asztali számítógépen megnézni amit a tv éppen akkor nem tudtam megnézni.
Ezért izgat a tv felvevő része!!
Állítólag valamilyen kódot ad a szolgáltató és akkor tudsz csak a timeshift-tel felvenni![ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz Jamboo529 #43581 üzenetére
Nézd én leírtam a véleményem. Ha pvr funkciót akarnék használni és megtartani a felvételt, bármi jobb a tévétől! Asztali tuner (stb) vagy pc-s tuner mert azok olyan formátumba rögzítenek amivel lehet mit kezdeni.
A tv-s pvr szerintem erre a célra alkalmatlan. Arra jó, hogy felvegyél valamilyen műsort amit éppen nem tudsz megnézni és visszajátszd a tévén, mert a locsolsz a kertben vagy főzöl a konyhában.Én próbálkoztam digisportról felvett kézi BL meccsekkel, de egy pixeles szart nyertem ki vele .ts formátumban.
nem éri meg az időt a konvertálásokkal.Realme GT Master Edition
-
devil-k
nagyúr
válasz Jamboo529 #61334 üzenetére
Nagyon közkedvelt, sokan szeretik és meg vannak vele elégedve:
Med8er 600X3D
Az ára sem egy ökör ára -szvsz-: 44.700 HUFA WDTV Live nem egy mai vas...
jsk
Mivel én nem vagyok lemezgyűjtögető (a DVD korszakban elég volt anno), ezért használok médialejátszót, nem másért. Nem is beszélve arról, hogy kényelmes, illetve nagyon látványos a Jukebox funkciója is.[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest