- Hálózati / IP kamera
- Sweet.tv - internetes TV
- Proxmox VE
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Starlink
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Amazon Prime Video
- Windows 11
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
Na igen, csak így minden hang ott megy ki, ezért írtam a lejátszón belüli állítást. Nekem pld. úgy van megoldva, hogy a mpchc van beállítva mozizásra, ehhez vannak hozzátársítva az mkv file-ok, ezen digit coaxon megy ki a hang. Minden más fileforma VLC, ott meg az alap wines van, ami a hangkártya analógja, ott meg a z2300 szól.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
vlevi
nagyúr
Én próbáltam azt a motion plus beállítást, ami ebben a listában szerepel, baromira nem jött be nekem. Volt egy film, ahol a szereplő lassan körbefordult. Valami hihetetlen darabos volt. Meg valahogy a 4-es fényerő is elég furcsa nekem. Bár lehet, ha totál semmi fény nincs, csak a tévé, akkor jó.
-
Imifej
senior tag
Hát nem tudom! Nekem jó a képem ezekkel a beállításokkal, vagy csak megszoktam! A mozgások nálam is darabosak akármit akárhogy állítok. Lehet hogy ez a tömörítések miatt van így. Blu-Ray-el is csinálja? Mert nekem nincs ilyen lejátszóm, de gondolom azzal biztosan jobb lehet a helyzet. TV HD adásnál viszont nem tapasztaltam még ilyet.
Marantz PM7000N, JBL TLX500
-
sandró60
addikt
válasz zeus26 #12648 üzenetére
Szia!
Szerintem hiába irja ide a fórumra az ember a saját beállitását nembiztos,hogy az a kérdezőnek megfelel!
1=nincs két egyforma szemű ember van akinek igy jó van akinek úgy jó
2=szerintem függ az adások milyenségén(filmek minősége) vagy a szolgáltató milyen(minőségű) jelet küld az antennára(Digi)
Nekem is ugyanez a tipus van(Április) és az elejétől kezdve gyakorlatilag gyári beállitásal használom[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest