- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Video konvertálás
- Hálózati / IP kamera
- Crypto Trade
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Videó stream letöltése
- Windows Insider Program
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz tupacamaru #99915 üzenetére
Miért is ne lehetne véleménye? Van Samsung tévéje, és itt a topikban megoszthatja nyugodtan a tapasztalatait.
Az ilyen beszélgetésekből meg mások is okulhatnak.[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
válasz tupacamaru #99915 üzenetére
Miért ne lehetne véleményem? Gondolom neked sincs Ferrari-d és talán nem is ültél még benne, de véleményed biztosan van róla. Szóval ha az itt leírtak alapján teljesen látatlanban dönthet valaki úgy hogy neki ez a program tetszik, szüksége van azokra a tudásokra amivel rendelkezik, akkor azt hiszem arra is lehetőség nyílik, hogy megjegyezzem nem való nekem, mert nincs igényem ezekre a plusz ficsörökre.
Hidd el, érdekelt a téma: Épp ezért kérdeztem rá hogy miért is jó, mert még soha nem találkoztam vele, és amikor néha eszembe jut egy plusz eszköz vásárlása filmlejátszás céljára, akkor a max összeg amit rászánnék egy ilyen S905-ös masina lenne, amin ugye a KODI az előretelepített lejátszó.
És sok más mindenről lehet még tőlem olvasni, légy figyelmesebb!A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nintendo Switch
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Okos Otthon / Smart Home
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest