-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
válasz mhydas99 #206 üzenetére
Nalam az az erdekes, hogy van egy USB-C dokkolom, HDMI-vel van kikuldve a monitorra.
Laptoprol megy a 144Hz, de DEx csak 60Hz-en megy ugyanezzel a setuppal.
Ennyire erzekeny lenne?
Van egy GoodLock module, MultiStar, azon belul van egy menupont, I <3 Samsung DEx, ott is bekapcsoltam a High Resolutions For External Displays-t, Redditen nehany felhasznalonak ezzel a beallitassal ment a 60Hz+, nalam nem megy :(.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz mhydas99 #215 üzenetére
Csak a Samsung meg a Google kéz a kézben jár. Tuti a Pixelekben is lesz, és tuti a Google is hasonlót fog lépni.
Max a Samsung után, hogy lássa a reakciókat.
Ingyen AI-t senkit se fog adni…[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
pingwin92
aktív tag
válasz mhydas99 #6402 üzenetére
Hmm.. Értem, köszi! Legalább 1 gombnyomással kevesebb mint más nem Xiaomin.
És ha mondjuk Chrome-ban megy egy YouTube videó, és belépek a taskváltóba, akkor leáll a videó, vagy megy, amíg rá nem nyomok egy másik appra?
Bár már érik bennem az elhatározás, hogy YouTube-ozásra a Brave-et használjam, azt simán a háttérbe lehet rakni, még lebegő ablak sem kell. Bár úgy meg a kontroll (előre-hátra tekerés) nehézkes... Ezért sem opció a sima PiP. -
dnelb
veterán
válasz mhydas99 #6414 üzenetére
Az s24u esetében nem igaz amit írsz, mert itt jó a hűtés, de az igaz hogy egy oneplus12 jobban melegszik. Akkutesztekben 100ra 1 olyan jut ahol jobb az s23 akksiban, a throttle meg egy olyan dolog jelen van de végig felette marad, és az általános használatban(tehát mikor nincs hosszú game pl) meg sokkal erősebb.
Exynos2200 pl a 2100 alá esik teljesítményben throttle alatt, ha itt is ilyen lenne akkor jogosan írhatnad hogy nem sikerült jól, így nem állja meg a helyét..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest