-
IT café
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PedroPascal
senior tag
Nekem is frissített 15.0.05.5
Lehet kisebb lett.ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
qltsar
veterán
válasz PedroPascal #7451 üzenetére
Akkor meg idoben screenshotoltam az osszehasonlitashoz .
Koszi a verziokat !
[ Szerkesztve ]
-
Pano
addikt
válasz PedroPascal #7451 üzenetére
Nálam semmilyen frissítést nem mutat.
Fura. -
qltsar
veterán
Nem egyszerre mutatja mindenkinek, ugyanugy, ahogy a PlayStore-on az appomhpz tartozo frissiteseket, vagy OTA-n erkezo rendszerfrissiteseket sem.
Nalam sincs meg itt, majd egyszer, feltetelezem nem lesz vilagmegvaltas, hacsak nem valahogy beleheggesztettek a pixelshiftingget a launcherbe.
[ Szerkesztve ]
-
artid
aktív tag
-
qltsar
veterán
Immerse mode-ot ra lehet kapcsolni, vagy quickstarral kikapcsolhatsz minden ikont, ha annyira zavaro.
Immerse mode nagyon irritalo, de gondolom meg lehet szokni, ezzel az appal meg adb-zni sem kell.
-
ttt1
őstag
Nem "csak" a teljesítményével van/volt a baj. Egyrészt többet fogyasztott, másrészt lassabb volt , harmadrészt a képfeldolgozó algoritmus is más benne, így kicsivel más képet kaptál (jellemzően természetesen rosszabbat) mint a SD verzió esetében. Ez azért gáz, mert eu-ban ugyanannyiért kapod meg a szarabb tudású "csúcs" telefont mint pl eu-n kívül. Akkor hol itt az igazság? Adja olcsóbban ha tudja, hogy "szar".
-
Addel
senior tag
Úgy tűnik, eléggé eltalálták ezt a 23-as szériát.
Véletlen egybeesés? A Galaxy S23 eladásai 23%-kal jobbak a Galaxy S22-nél
-
nVIPER
senior tag
Ezen nincs mit csodálkozni. Valóban az egyik, ha nem a legjobb S sorozat lett. Majd rájönnek az S24-nél, hogy hülyeséget csináltak azzal, hogy megint megbontják a procikat Snapi/Exynosra régiótól függően. Ha sz@r lesz a fogyasztás és melegedni fog, akkor kelendőbb termék lesz az S23, mint az S24.
-
gulyasa
őstag
Azt írták, most nem régió függő lesz a proci elosztás. Azt tervezik, hogy mindenhol az összes sima és plus S24-ben Exynos 2400 lesz, az összes ultra pedig Snapdragon (8 Gen 3?).
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
leslien
nagyúr
válasz gulyasa #7464 üzenetére
kizártnak tartom ,h US befogadná a Exynost... nem is értem ,h a Google Tensort h engedik...?!.
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
autotaxmo
őstag
Miert van egy olyan erzesem, hogy amikor megjelenik majd az S24 exynos procival akkor veletlenul majd ki fog jonni egy szoftver frissites a 23-nal es hirtelen szarabb lesz uzemidoben es teljesitmenyben is a 24-hez kepest?!? 😂😂 Azert lassuk be, ezeket a kis strategiai lepeseket nagyon konnyen lehet majd iranyitani a reszukrol. Ha nem hozza az S24 majd azt amit vartak tole es nem lesz jobb az S23-nal akkor majd tesznek rola hogy jobb legyen 🤫
-
artid
aktív tag
Sziasztok,
Viszonylag sűrgősen keresek Powerbankot, kérdezném, hogy a Baseus PPDML-IO1-et ismeritek? Elvileg tud 5V/3A-t, így 15W-ot. Ez jól hangzik ár/érték arányban.
Köszi.Samsung S23+, Galaxy Watch 6 Classic
-
artid
aktív tag
válasz alex devil #7467 üzenetére
Home Up megnyit, baloldalt 3 pötty --> About, legalul...
Samsung S23+, Galaxy Watch 6 Classic
-
nVIPER
senior tag
válasz autotaxmo #7466 üzenetére
Ha az S24 megjelenésekor visszavennék az S23 teljesítményét és elsz@rnák az üzemidőt, és ez még ki is derülne, nah akkor nagy církusz lenne belőle. Elképzelhető, hogy teljesítményben néhány %-al jobb lenne a snapi gen 2-től, de a melegedés, üzemidő és hálózatkezelés soha nem volt az exynos erőssége. Most sem lesz az, ez borítékolható, (ne legyen igazam). De érthető, hogy házon belül akarja megoldani, kell a többlet bevétel. A kérdés az, hogy sokkal több snapdragonnal szerelt csúcstelót ad el, ahogy látszik a számokból is, akkor a bevétel is másképp alakul, és a felhasználók se hőbörögnek miatta. Akkor valahol nem értem... Ennyire nagy haszon házon belüli procival szerelt telót értékesíteni?
[ Szerkesztve ]
-
Pano
addikt
vagy csak már olyan durva pénzeket öltek az exynosba, hogy nem lehet csak úgy lehúzni a klotyón.
S mivel a CPU fejlesztés és gyártás eszeveszett költséges dolog, simán erről lehet szó.Csak hát ugye mi a jobb: presztízst és piacot veszíteni, vagy X millió dollárt. Úgy néz ki ők 19-re lapot húznak. Ha nem jön össze, akkor az Apple majd köszönni fogja szépen.
-
qltsar
veterán
"The spokesman for the Polish branch of Samsung, Olaf Krynicki, sent us the manufacturer's official position on this matter, which we quote in full below:
We are aware of this situation. We will soon release an update that will resolve this issue."
Fenntartasokkal kezelnem, mert community forumon nem talaltam meg a bejegyzest.
-
nVIPER
senior tag
Sajnos igen, én is így látom. Elég sok fog múlni az S24-es sorozaton a jövőt illetően. Egy tök jó platform az Samsung UI felülete, én nagyon szerettem mindig is. Viszont amit művelnek ezzel a saját CPU témával... Ha nem sikerül az Exynos, akkor megválunk egymástól, mert ami üzemidőt tudott az S21, S22 sorozat, az egy nagyon nevetséges az S23-hoz képest, a melegedésről ne is beszéljünk.
-
dnelb
veterán
ez jó nagy hülyeség volt, a 2100 jobb mint a 2200. S21ek nem akadnak szembe a 22esekkel plusz normális gpu van, nem ilyen opengl támogatás nélküli szutyok mint a 2200ban. throttle alatti teljesítményt meg hagyjuk is a 2200nál.
A témához szólva, Samsung szerintem nem lassít, eddig nem nagyon volt példa rá szerencsére.[ Szerkesztve ]
-
S@c@
őstag
Volt s22d vagy csak a neten olvastad, hogy akad? Kicsot duhito mennyire ocsaroljatok az s22-t. Mai napig tok jo telefon. Oke nem snapdragon, de atlag usernek kivalo proci van benne. Nem akad, nem is melegszik tul,ha nem szintetikus tesztett porgetsz rajta 4x. Ugy erzem divat lett utalni.
-
qltsar
veterán
Ugy ertem, hogy a konkurenciahoz kepest, tehat Exy 2100 vs. SD 888, 2200 vs SD 8Gen1.
A 2200 valoban rosszabb volt aranyaiban a 2100-hoz kepest, de a Snapdragonos tarsak, meg 888 eseteben is jobb teljesitmennyel, akkuidovel es tererovel rendelkeznek.
Ez valoszinuleg nem fog valtozni Exy 2400 vs. SD 8Gen3 eseteben sem.
Tereroben meg kell nezni, hogy a Pixel 8-as szeria, hogy teljesit itthon Exynos 5300-as modemmel - szinte biztos, hogy ugyanezt kapja majd S24 szeria is.
-
dnelb
veterán
samsung szégyene az a proci, megérdemel mindent amit kap. Szerintem simán a valaha volt legrosszabb exynos. Még csak teljes opengl készlet sincs benne igy rengeteg game meg app akad emiatt, nevetséges. Azt csodálom használtan drágább még az s22 mint a 21, de ez csak azért van mert tudják ezt az emberek Bárhol, bármikor megtud akadni. Csöves burgerking app is 5 fps volt amig nem volt javítva, vicc.
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
Mind a 3 volt/van, mivel fejlesztéssel foglalkozok. Az s21 bucira veri a 22-eset, mondom még egy burgerking app is akadt 3 fpsel a hiányos készlet miatt. Sosem érdekeltek a szintetikus tesztek, ott ki sem jön ez. De pl nyáron kameránál a 22 már rég zárta az appot melegedés miatt, klímás irodában. Thermal guardal feljebb kellett vennem a limitet, mert nem tudtam használni arra amire kellett. Hulladék, forintot nem ér.
[ Szerkesztve ]
-
PedroPascal
senior tag
Nekem volt és akadt nagyon is. Pedig S20+5G-ről váltottam ami szintén szar volt. Hidd el nem azért cseréltem az S22-t 2 hónap után S23-ra mert nem tudom hová tenni a pénzt! Annyira szar volt számomra hogy muszáj volt váltani.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
kalolaci
senior tag
Samsung telepített videólejátszót, nem találom sehol, az appok között. Ki lehet rakni valahogy, applikációként?
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
OFF kérdésem lenne: Samsung telefon gariztatás, merülő akksi probléma, tavaly szeptemberi A52S az alany és a debreceni Fórum-os Samsung szerviz.
Link a kérdésemről, konkrét segítség még nem jött: [link]
Talán ebben a topikban olvastam erről az akkus-garizós dologról, csak nem találom. -
G@ben
addikt
Még mindig fennáll a probléma, hogy a naptár nem akar szinkronizálni, illetve nem mindig, ha mobilneten vagyok. Wifin egyből megy. Tuti valami adattakarékos vagy hasonló funkció, de hol kellene ezt keresnem?
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
jeni
félisten
válasz zolikaDB #7495 üzenetére
ez a topikja az A52S 5G telónak
-
eszakas
senior tag
Üdv.
Az üzenetnék a kézbesítésértesítést hol tudom kikapcsolni? Nem emlékszem hol kapcsoltam be[ Szerkesztve ]
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest