-
IT café
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
konas
senior tag
Hi Stalker Tudni mar hol talalni sugarzas vedo ruhat v.maszkot
Vagy ezek nelkul is lehet vegigvinni a jatekot.Thx. -
konas
senior tag
En ebbe a jatekban allandoan meghaltam a sugarfertozes miatt...Na jo az elejen meg nem,de ahogy beljebb haladok egyre tobb vodkat kell innom de az se er semmit.Ti hogy kozlekedtek ott bent.?
-
konas
senior tag
Most valami Stalker suitrol olvastam hogy el van rejtve az elejen a bazison hat en atkutattam de nem talaltam.
-
konas
senior tag
Aha megneztem egy zsoldos melleny volt ott,de nem ved a sugarzas ellen.
1.0005 patch van fenn ezert volt ott ez a melleny, es nem a sugarzas vedo?
Ha igen akkor csinalom ujra.Koszi -
konas
senior tag
-
konas
senior tag
Hello.Jottem vissza a szemetlerekotol,es a vasutnal,ramlottek a katonak.Pedig ok engedtek at,kemeny 500 ert.Ez mondjuk lehet hogy nem ujdonsag.kezd tetszeni ez a jatek igy 3. nekifutasra..Megszereztem valamilyen mellenyt,igy mar nem kapok allandoan sugarfertozest.Kivancsi leszek az Agrophorm nal eleg lesz e...Legutobb ot kellett feladnom.
-
konas
senior tag
-
konas
senior tag
Ma eljutottam a 100 rads bar ig..Brutal hely.Sok van meg belole?Nagggyon komoly ez a jatek.
-
konas
senior tag
a teljes magyarositast,keresem,nem azt ami a PC Guru n van font,az csak BETA.
Valaki tudja hol talalom?Link?THX -
konas
senior tag
uristen><><mi volt ez.Emberlegyen a talpan aki ezt vegignezi.
-
konas
senior tag
Helo Kimmuriel.Bent jarok az X 18 as laborba,vagy mi a horror helyen...Megvan a documents,kijarat nal azt irja ki hogy valaki eltorlaszolja az ajtot.Hogy kell azt az ajtot kinyitni?Vagy valami mas helyen kell kijutni?Thx.
Egyszer nekem is kidobta itt a laborba,valami BUGTRAP hibauzivel. -
konas
senior tag
OK sikerult szetlonom a gombvillamot..Thx
[ Szerkesztve ]
-
konas
senior tag
Hello .Naon jo a game,most epp az X 16 lab ba akadtam el megpedig ott h.a GHOST tol kell megszereznem a dokumentumokat.Segitsen valaki ha tud,merhttp://prohardver.hu/dl/s/wb.gif
t nem tudom lokalizalni a holttestet,egy ajto moge mutat a nyil a terkepen de nem nyilik . Thanks. -
konas
senior tag
Hello .Naon jo a game,most epp az X 16 lab ba akadtam el megpedig ott h.a GHOST tol kell megszereznem a dokumentumokat.Segitsen valaki ha tud,merhttp://prohardver.hu/dl/s/wb.gif
t nem tudom lokalizalni a holttestet,egy ajto moge mutat a nyil a terkepen de nem nyilik . Thanks. -
konas
senior tag
mEGOLDOTTAM ..ok
-
konas
senior tag
Hello.
Mi az a STALKER Priboi exe file.
csak ennyi bol all, valami mod lehet?
Nem akarom feltenni csak ha vegignyomtam a game t.
Thx -
konas
senior tag
Fenn van a Priboi...Erdekes,az osszes kuldetesem amik eddig voltak megcsinalatlanul,
heverneké.
Ezt a priboi storyt nem lehet magyarositani?
Koszonom a valaszt elore is.. -
konas
senior tag
Hello
Tenyleg mikor jon a Clear Sky?
Be vaok sozva ra....
Új hozzászólás Aktív témák
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- OLED TV topic
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen monitort vegyek?