Új hozzászólás Aktív témák
-
keszegduda
őstag
Érdekes hogy még mindig csak 1 magot használ a játék, 2008 vége felé azért már elvárható lenne hogy több szálra optimalizáljanak egy játékot.
-
keszegduda
őstag
Elég érdekesen viselkednek ezek a fegyverek a játékban. Akkora szórásuk van hogy öröm nézni, nem beszélve arról hogy látszik hová megy a golyó (pl.:pont a fejébe talál) és meg sem kottyan neki, máskor amikor mellélövök, még véletlenül sem találja el a csávót és 1 lövésből kidől...
A hosszú köpenyes csávókba ugyan mennyi lőszer kell? Komolyan mondom ha nem ment el 15 tár a pisztolyból akkor egy sem (1 emberre).
A gépfegyverek, közelről nem tudom egy tárral megölni az ellent, ez már a viccnél is több.
A bugokat lehetne sorolni...
A nehézsége pedig egyenesen durva, még easy-n is.
Nálam ennyire érdekes a játékmenet vagy csak bénázok valamit? Tetszik a játék de sokszor elmegy a kedvem tőle az előbb említett dolgok miatt. -
keszegduda
őstag
Mekkora poén már ez a játék...hihetetlen sok buggal van felvértezve, pedig mindezek ellenére talán az egyik legjobb játék amivel volt szerencsém játszani. Még a régi játékokra volt jellemző hogy ha megöltél valakit/valamit rá egy kis időre visszakerült ugyan oda valamilyen formában és ez végeláthatatlan módon ismétlődik a játékban. Én például már rengetegszer kifüstöltem jó néhány mutánst és főleg a fosztogatókat, de a nagy semmiből egyszer csak előbújnak és ott lesznek 5 percen beül ha elmegyek onnan. Na ez a felháborító...na meg hogy a bokor mögött és fal mögött is átlátnak, cm pontosan dobja a gránátot pedig az sem tudja hol vagyok a fal mögött.Kifogyhatatlan lőszerük van, ha lelövöd jó ha találsz nála néhányat. Az élőhalottakról ne is beszéljünk...
A kisugárzások se semmik, oké hogy van az addig nem gond de miért csak pont oda lehet elbújni ahová a gép irányítani akar? Sokkal biztonságosabb helyre elbújva meghalok, de a féltetős házban nincs semmi bajom...röhely.
Lehetne még sorolni, de azt még előtte elmondom hogy az 1.5.0.7 patch van fent, de úgy látszik az oroszoknak nem igen megy a játékfejlesztés.
Ezekre valami orvosság? -
keszegduda
őstag
válasz Beowulf_78 #2739 üzenetére
Jó lesz nagyon, de hogy mennyi bug vár rád az nem kifejezés.
-
keszegduda
őstag
Az utolsó nem egyszerű tényleg, át kell rohanni azokon a fehér örvényeken, közben izomból nyomkodni a medic csomagot mert jönnek mint az oroszok ahogy mondják. Én 40 medic csomaggal és 50 kötözőszerrel indulok neki, bár abból elfogyott a fele a monolitoknál mire átvergődtem. (az sem egyszerű végigvinni)
A bugból akad elég, pl a semmi közepéből kerülnek elő a fosztogatók/renegátok vagy mutánsok, a kisugárzások elől hogy elbújj sokszor elég egy féltető (persze ahová irányít a számítógép), de a betonerőd nem megfelelő neki, amit biztonságosabbnak tartok. Ki érti ezt... Vagy az sem egyszerű hogy 4 sec időt ad hogy érjek oda az adott helyszínre, ahol megy a hentelés közben az van vagy fél km-re.
Ami még nem tetszik hogy várni kell az ellenségre egy jó darabig mire a másik része odaér az adott melléküldetésen belül, megoldom egyszerűen, eléjük rohanok és végzek velük aztán már kapom a jutalmam.
Átlátnak a falon, az anomália meg sem kottyan neki, pedig ott hever a földön, már szénné égett szegény csóka és ő még kenyeret is tud enni szalámival...a gránátdobásukról nem is beszélve, jól tudják csavarni, a végtelen lőszerrel rendelkező fegyverük egyenesen hab a tortán, főleg hogy még egyszer sem sül be neki.
(és ha lelövöd van nála egy kevéske, de amit kilőtt rád az van vagy egy raklap)
Ezek nem tetszenek, de akad egy pár érdekes eset. -
keszegduda
őstag
Az miért van ha én megölök egy csomó embert bizonyos helyen, de beleértve mindenkit aki él és mozog, akkor miért lesznek ott ismét ha elmegyek onnan? Szinte már mindenki halott az adott térkép régióban és "visszateremnek"!?!? Jó példa erre a fosztogatók, nem is tudom már hányszor öltem meg a bázisukon őket és mindig ott teremtek a mutánsokról nem is beszélve.
Az is vicces eset amikor egyik pálya részről a másikba vándorolsz át és amint átérsz már kisugárzás veszély, de ez szinte minden esetben előfordul, sőt csak oda bújhatsz el ahová a gép irányít, az nem lényeges hogy te találsz magadnak egy atombiztos bunkert vagy búvóhelyet és ott próbálsz elrejtőzni.
A legújabb patch van fent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- Óra topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Sony RX10 gépek topicja
- További aktív témák...
- Sports Smart Watch óra
- i5-6600K/víz/Z270/16GB/2x256GB SSD M.2 RAID/2TB HDD/BQ! 850W/TT Core V51/Wifi
- HP Compaq Presario, gyári PC. Hibátlan, szép állapotú.
- Xiaomi M365 M365 Pro M365 Pro2 1S Essential tömörgumi, M365-hoz Pro kijelző, stb
- M.2 M-Key SSD - PCIe 8X - NVME - 2 portos adapter kártya, 2.5"-os Sata Adapter ház
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest