Új hozzászólás Aktív témák
-
kmiki20
senior tag
Akinek nem megy tovább egyik pályáról a másikra az biza bug (hiába pacheli fel az ember a legfrissebre). Szerencsére van megoldás:
[link] - innen kell leszedni egy "javítást" amit a gamedata könyvtárba kell bemásolni. Kipróbáltam működik, a mentések nem vesznek el!!
Mégvmi, amit észrevettem az angol és az orosz változat között:
- angolban van zene, oroszban nem volt (hasznos funkció, mert, ha teszem azt hangosodik a zene az annyit tesz, hogy vmi történni fog pl.: támadás várható)
- a rejtett dolgok az oroszban előre jelezve voltak a térképen, az angolban ezek felfedéséért keményen fizetni kell.
- oroszban mindenkinél ugyan annyit kellett fizetni az ugyan olyan cuccokért, angolban mindenkinél más a tarifa
- angolban - lehet ez is bug - lelövök egy ellent, elfutok, pár másodperc múlva visszamegyek az adott helyre és a többi ellen eltűnik (lehet spórolni a lőszerrel)
- angolban a banditák megvámolnak, ha vhol át akarsz kelni, oroszban ilyen nem volt.Egyenlőre ennyit vettem észre, sajnos elölről kellett kezdenem, így még nagyon az elején tartok.
-
kmiki20
senior tag
válasz remington2 #669 üzenetére
Mind a két verzióban be volt kapcsolva az említett opció
A fegyverekhez meg annyi, hogy van távcső (én már találtam, csak nem volt amire fel lehessen tenni, ugyan ez volt a helyzet a gránátvetővel is) ill. bizonyos fegyverekről le lehet szedni nemcsak a távcsövet, de még a hangtompítót is.
-
kmiki20
senior tag
Asszem újabb bugra bukkantam. Csináltam pár küldetést a banditáknak, de nem fizettek vmi rendesen. Bementem a főnök vagonjába és főbelőttem - utána mintha mi se történt volna kisétáltam, egy bandita se támadt rám. Ja de mégis történt vmi, szereztem egy faja desert-et
-
kmiki20
senior tag
válasz remington2 #693 üzenetére
Pedig van egy géppuska - sajna bugos, ember nélkül lő és felvenni se lehet, pedig elég brutális tűzereje van
Elég nehéz küldetést sózott a nyakamba a banditavezér és keveset fizetett (500pénz) bosszúból kilőttem, de lehet jól meg is szívtam, mert azóta a játék folyton kilép winbe (semmi hibaüzenet, csak a játék leáll)
-
kmiki20
senior tag
Újra működik a játék. A banditavezért vmi bug miatt lőhettem csak le. Régebbi mentéssel már rendesen megy a játék. Eljutottam vmi sötét erdő nevű helyre (most járok ott 1x). Vmi tankról kell egy puskát megkeresnem + elkísérnem pár stalkert. Utóbbinál jön vmi mutáns nagyra nőtt csirke és kinyír mindenkit Vki járt már arra és esetleg meg tudná mondani mivel lehetne megdögleszteni?! Csak én 5 tárat engedtem vele közvetlen közelről az Ak-mból.
-
kmiki20
senior tag
válasz remington2 #700 üzenetére
Te már merre jársz? Sokkal előttem vagy? Én is vintarra pályázom, de eddig csak a szövetségeseim kezében volt Előbb eladtam egy fejlesztést egy banditának - 12500-at kaptam érte + küldetésért, amiért előbb csak 500-at kaptam, most 4000-et
-
kmiki20
senior tag
válasz remington2 #703 üzenetére
Akkor nekem sajna nem volt hullánál olyan fegyó, pedig mindig átkutatom az összeset
-
kmiki20
senior tag
válasz remington2 #706 üzenetére
Találtam vintart, mingyárt 3db-ot (elesett 3om társam a csirkével való hadakozásban). Megpóbáltam megszerezni a tankon lévő géppuskát, de nem találom közben állandóan snorkok jönnek - kilöttem kb. 20at, de nem akartak elfogyni, végül belehaltam -.
Pontosan olyan anomalia van a tank felett, mint amit belinkeltél.
[ Szerkesztve ]
-
kmiki20
senior tag
Én Clear sky tag és bandita vagyok egyben Közben megcsináltam a tankos küldetést. A fegyvert nem magán a tankon kell keresni, hanem az egyik hullánál van! Kb 1/2 órát kerestem, közben folyamatosan jöttek a snorkok
[ Szerkesztve ]
-
kmiki20
senior tag
válasz remington2 #736 üzenetére
Azóta már a labornál járok, ill. bennt a gyárban. Közben volt megint egy bug sztem. Az egyik katona adott egy küldetést, hogy hozzak vissza neki egy gyakorlógránátot, de küldetés közben meghaltam. Visszamentettem az állást, de a küldetést már nem ajánlotta fel a rendszer mégegyszer
-
kmiki20
senior tag
válasz remington2 #738 üzenetére
Nem tudod visszamenteni az állást? Én úgy oldottam meg, hogy ne vesszen el semmim, h előtte kipakoltam egy közelben lévő ládába, majd szépen visszaszedtem mindent.
Vörös erdőből, hogyan kell kijutni?! Már 1,5 órája bolyongok benne, felszedtem vmi mágnest (+7 vitality-t ad). Megszereztem a pda-t amit kérnek, de amikor vinném vissza zárva a kapu és nem tudok kijutni. Még arra gondoltam, hogy oké, megkeresem a tankot és kiteleportálok, de nem találom. + amitől idegbajt kapok, hogy ilyen láthatatlan szörnyek vannak, amikenek csak a szeme látszik, ijesztő a hangjuk és gyorsak (ja és vaksötét van, mert mért ne ). Kb. egy pillanat alatt leszednek, mert nincs 1db medkitem se
-
kmiki20
senior tag
válasz remington2 #740 üzenetére
Az a vicc, hogy én akkor szereztem vissza cuccot, mikor el se vesztettem Egyébként a sötét erdőre vmi tipp?!
-
kmiki20
senior tag
válasz proci985 #749 üzenetére
Nekem semmi uplodom nem veszett el mikor bedobozoltam a dolgaim Ezt a pénzszerzési módot megpróbálom én is épp le vagyok égve. Nekem egy pisztoly (nem tom mien) és egy vintar van feltuningolva. Utóbbival egy golyó egy ellen, nagyon tetszik A gránátvetőt, hogyan lehet használni, mert egy másik fegyómon van gyárilag, de nem tudtam még működésre bírni
-
kmiki20
senior tag
válasz strebacom #756 üzenetére
4 magos procinál elvileg ugyan azt kell csinálni, mint 2 magosnál:
CPU Control 2.0 - 1. install, program elindítása (jobbra fent állítsd manualra) 2. indíts stalkert, majd ugorj ki a windowsba alttabbal. 3. Keresd meg a xrEngine.exe (baloldal, lista alja elvileg) 4. jobb klikk rá, majd "All CPUs" --> 4 CPUs --> 1+2+3+4. 5. Elvileg hozzáadja a profil 1-hez, onnantól kezdve csak futnia kell a programnak a clear sky-al egy időben.
A 2.0-s linkje: [link] orosz oldal , lap közepén keresd-CPU Control 2.0 (0.6 MB, freeware).
[ Szerkesztve ]
-
kmiki20
senior tag
Fegyverekkel csencseltem, eredménye egy fullos páncél lett (a lőszerbiznisz nekem nem jött be )
-
kmiki20
senior tag
Újabb bug(ok): katona távcsővel kémleli a tájat, de nincs a kezében semmi , kiirtottam egy sátortábornál pár szörnyet, erre csak úgy a semmiből 5 bandita csöppent elém (picit meglepődtem )
-
kmiki20
senior tag
válasz muxi-muxi #844 üzenetére
Nekem az általad írt résznél minden rendben volt. a pszi sugárzás elvileg a legalacsonyabb, mikor bemész a gyártelep udvarára (különben 1sec alatt meghalnál). A katonák rendesen jöttek utánam, előreküldtek, h tisztítsam meg az utat, de ők is irtották a zombikat. Aztán a gyár udvarán haditanács, majd harcállások elfoglalása, végül pedig a terület elhagyása (a katonák maradtak és így volt is egy bug, a térképen még mindig jelzi, hogy foglaljam el a harcállásom, amikor már rég megcsináltam az adott küldetést). Egyébként a zombikat nem nehéz kilőni - Vintar 1skulo/zombi, csak fejre kell célozni -
-
kmiki20
senior tag
válasz remington2 #881 üzenetére
Ilyen buggal én is találkoztam (tele van a játék vele). Olyat tapasztalt már vki, hogy a kereskedőnek nincs elég pénze, hogy megvegye a cuccaid? Plusz volt még vmi: vmi raktárat kellett kiürítenem, de az egyik ellen beragadt, folyamatosan lőtte az eget, néha engem is sebzett, de én nem tudtam kilőni
-
kmiki20
senior tag
válasz remington2 #892 üzenetére
Amikor már van Ventar-od, akkor adj nekik (én ~80ezret szedtem össze azzal, hogy leírtottam a katonákat. Ahányszor kilövöd őket, mindig újrateremtődnek. Ha szemben állsz a bázisukkal, akkor bal kéz felől a kerítésre van dőlve egy fa, ott észrevétlenül át lehet mászni, majd hátul be lehet ugrani a bázisuk udvarára. Onnantól meg sima ügy, mert csak ülnek a földön céllövölde az egész. Lelődözöd mind, majd összeszedsz annyi puskát amennyit csak bírsz és elhagyod a bázist. Ne a kereskedőnek add a fegyókat, mert a a közelben van a szabadcsapatok (v kiknek) az állomáshelye 50ért odavisz egy kísérő, azon a bázison sokkal többet adnak a fegyverekért. Ja fegyverek mellett rengeteg életre és egyéb okosságra lehet szert tenni.
-
kmiki20
senior tag
válasz remington2 #898 üzenetére
A képen nem látszik jól, az csak egy katona, maga a géppuska a levegőben lóg és nem lehet felvenni (nagy szívfájdalmam volt).
-
kmiki20
senior tag
válasz proci985 #909 üzenetére
Én semmi modot nem használok. A ruhámat fejlesztettem, hogy többet tudjak cipelni (sajna 60kb a max, mert vmi hiba van a rendszerben. Nem tudok minden fejlesztést megcsinálni, mert azt írja, hogy bizonyos dolgokat előbb fejlesztenem kéne, na de azokra meg azt írja, hogy már fejlesztettem, szóval nem értem én ezt.
Amúgy még egy alternatív pénzkeresési forrás: ki/be lépkedsz a különböző frakciókban. Belépéskor mindegyik ad vmi extra cuccot (egyenruha, tuningolt fegyver), amit aztán jó pénzért el lehet adni
Teljesen megakadtam a játékban, de szerencsére még van 1-2 terület ahova el tudok menni szóval átmentem felfedezőbe (hátha később könnyebb lesz)
-
kmiki20
senior tag
Akit érdekel tölthető a reloded verzió! Állítólag bugmentes
-
kmiki20
senior tag
válasz Superman #916 üzenetére
Próbálj meg fejre lőni, nekem bejött (2-3 jólirányzott lövés és még a katonák is kifekszenek).
Más.: mint írtam a főszálon nem tudok továbbmenni, ezért össze vissza kalandozom a zónában (ennek egyik eredménye volt, hogy kiestem a pályáról ), most vmi monolitok területén kószálok, elég erős banda. Járt már vki arrafelé?
-
kmiki20
senior tag
Sikerült tovább jutnom (kopp-kopp), így nem kell elölről kezdnem. Az egész bénázásom oka, egy beragadt küldetés volt. "Menj fel a hangár tetejére blabla..." elvileg megcsináltam a küldetést, de nem a kijelölt helyen posztoltam, a játék meg úgy vette, hogy még nincs kész, ezért a térképen folyamatosan oda irányított
Ja, vkinek volt már olyan, hogy betöltötte az adott pályát, majd teljes fagyás és csak a reset segít? (én épp szívok vele).
Hogyan tudom megnézni, hogy mennyi az fps? Jelenleg egy 3850-es karim van, de lehet cserélem egy 3870-esre, sztetek lesz érdembeni javulás?
[ Szerkesztve ]
-
kmiki20
senior tag
Limanszkban járt már vki? Én épp ott vagyok és nagyon bejön ez az épületharc Igaz 3x egymás után meghaltam
-
kmiki20
senior tag
IGEN megszereztem az a géppuskát amivel a kordonnál rongyá lőnek mindenkit. Megyek vissza vele büntetni
-
kmiki20
senior tag
Megint elakadtam Már Limanszk utcáin vagyok, az a feladat, hogy derítsem fel, de az egyik helyen, feltételezésem szerint ahol át kellene mennem, a kapu zárva van. Bármerre megyek erős sugárzásba ütközöm és szinte azonnal meghalok Vki esetleg jár ezen a részen és mondjuk tudja is a megoldást?
-
kmiki20
senior tag
Közben egy tipp: aki még nem ért el Limanszkba az tankoljon fel pénzből rendesen, mert nem lehet visszajönni a városból (gyak. olyan, mint egy zsákutca). A felszerelésed lehet javítani, de cuccokat nem tudsz eladni. Csak azért írom, mert én megszívtam (nincs 100 pénzem, a felszerelésem meg elavult).
Ut.: továbbra se tudok továbbjutni
-
kmiki20
senior tag
Jó hülye vagyok, tök egyszerű volt továbbjutni, csak én voltam a béna
-
kmiki20
senior tag
Nekem továbbra is bugzik a játék, de nem vészes. Picit lelassult a játékmenet, mert 1-2 helyen nem volt egyértelmű, hogy merre kell menni, de cserébe az épületharc kárpótól. Ha mást nem is, de ezt jól eltalálták. Marhajól használja a fedezékeket az ellen, szerencsére a gránátok nekik is mandinert fognak a belógó terepakadályokon, így vmennyire kiegyenlítettebb a küzdelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series SE 2023 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest