- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Összerakja az AI-t és az 5G-t az NVIDIA
- Más reklámokat nézhetnek a Facebookon az európaiak
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- DIGI kábel TV
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Excel topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Windows 11
- eBay
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Sweet.tv - internetes TV
-
IT café
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
crescent
csendes tag
Sziasztok, segítséget kérnék.
Kb. 1-1,5 éve kaptam T-től egy ZTE ZXV10 H201L csodát...előtte használtam a jól megszokott ASUS WL-520GS Wifis routeremet...asszem ez volt az analóg-digitális átállás, de nézzétek el nekem, ha rosszul emlékszem, mert eléggé kiestem már a témából azóta.
Amíg csak az ASUS volt, 192.168.1.1, admin/admin és be tudtam állítani az általam megengedett eszközökre a MAC szűrést WIFI-re.
A ZTE-nek botrány minőségű a wifi-je ezért anno 1-2 nap utána járással (T-home superszervíz persze segített volna azonnal jó pénzért) sikerült úgy beállítanom a a WIFIT-t, hogy az ASUS a ZTE után van kötve és csak WIFI-t oszt...VISZONTAz utóbbi időben nem tudom sehogy elérni az ASUS-t (192.168.1.1 nem jön be, de már abban sem vagyok biztos, hogy eddig is ezen értem el), hogy a MAC szűrőbe hozzáadjak új eszközt.
A ZTE bejön a Default Gateway 192.168.1.254-el, be is tudok jelentkezni, de ugye nekem az ASUS-ban vannak menedzselve a MAC-ek amit meg nem érek el...Mi lehet a gond, merre induljak?
Ha a Comodo-ban mindent letiltok, akkor sem változik a helyzet...Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs