Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
azért le lehet menni '48 alá a Francia 1-en..:
Bővebben: link -
törölt tag
hát a poén, hogy én már buherált setup-pal megyek, de van egy arc('Piski' nicken)
aki alapsetuppal ment, és 2tizeddel jobb a köre, viszont ő a közepén 2ms-el jobb részidővel jött(1:47) tehát ebben a pályában van még min. egy 2:34-es idő..
de már nem nagyon tolom(pedig állat), mert a 11km-es szakaszt vezetem mostanában. -
törölt tag
mivel online versenyzem én is(Ph Etcc), ezért figyelemmel kisérem a más bajnokságokat is, meg a nagyobb fórumokat amik ezekkel foglalkoznak, és ezért nagyjából tudom ki-kicsoda.
de persze ez a nagyobb autószim. játékok versenyzőire értendő.
Gpl-Nascar-Lfs-F1ch. (ez utobbi szvsz(!) kevésbé szim, de szeretem )
de ennyi és nem több, tehát azért nem mindenkit .
[Szerkesztve] -
-
törölt tag
linkelem a Joux Plane 11km szakaszra az eddigi legjobbam: 5:46-os idő
Bővebben: link
a végére szétestem sajnos -
törölt tag
nálam szinte minden háttérbe szorult miatta
annyi ideig vártam egy jó rally-ra....és ez nálam über.
nálam az a helyzet, hogy csak aszfaltra setupolok, meg tesztelek, és ha már úgy érzem, hogy kb. itt a vége(vagy csak nekem), akkor megyek tovább murvásra, egyébre..
pl. a Francia1-esen van ez a 2:36.4-es idő, de tudom, hogy van még benne egy 2:33-as is...viszont akkor már nem feszülök, mert annál kevesebbet nem nagyon tudnék...nekem ott a vége.
vagy most a 4. szakasz Joux Plane..ott most 5:42 a rekord..ott is tudom, hogy benne van egy 5:39-es idő, de valszeg vége(bár nagyon hosszú).
tehát amig kb. megnem tudom mondani, hogy mennyi az idő, addig nagyon rászállok, utána viszont csak örömautózom. -
törölt tag
ööö..ezzel nem teljesen értek egyett, bár az én tapasztalataim is gyérek
én csak egy Gas-Gas 4wd-s quad-dal mentem, de azt nagyon ki lehetett tenni..persze nem tudom ezt milyen talajtipusra értetted. aszfalton még nem voltam olyan helyzetben, hogy kipróbálhattam volna
de ahol a tehetetlenséget ki lehet használni, ott nekem nagyon rakta magát...
nekem egyébként nagyon jnak tünik az autómozgás, bár persze vannak benne dolgok...aki sokat nyomja, az tudja, de nagyon jó..sztem a legjobb alap. szal ez már nem a sz@rból várat, hanem a várból jobb várat építés esete, nem? -
törölt tag
azért ha a súly/lóerő,nyomaték arányt nézed, az elég durva egy asszem 600ccm-s quadnál( 600-ra emléxem), sajnos nem tudom az összkerék elosztásának arányát, meg persze a tengelytáv is más...nagyon más, viszont mivel könnyű volt szerkezetileg, nagyon ijesztően ment, főleg kanyarban
de alapvetően hiszem, hogy ha egy kanyarhoz nagyobb tempóval érkezel mint a tapadás, akkor elindul a kasztni, és sztem ezt elő lehet idézni egy direkt rákormányzásal a 4wd-s autónál is, de tempó kell hozzá az biztos.
[Szerkesztve] -
törölt tag
amit eddig olvastam az Ati villogással, ott mindenhol az AA, és az AF kikapcsolását mondták megoldásnak...nem tom.
nekem 9600 xt-n fut 04.8-as Cat.-tal alkalmazás szerint-re állított AA-val, és AF-el.
Directx 9.0c...nekem problémamentes a játék megjelenítése.
Bhm-en nem írnak ezzel kapcsolatban? -
törölt tag
setup.
meg némi vezetés technika, én már rég setupoltam amikor elvertek időben default setuppal egy '36-os idővel, gyönyörű vezetésel Cote D' Arbroz-on.
sokat segít, ha kikapcsolod a váltó védelmet, hogy tudj visszaváltani..kihasználni a motorféket, és a féket/gázt kombinálva használni.
de pl. '34-es idő alá már mindenképpen jó setup kell. -
törölt tag
Az RBR lett a BHM-en, a 2004 legjobb játékélménye, és az év meglepetése.
Bővebben: link -
törölt tag
már leírták, és ténylegesen nem érdemes lereagálni az ilyesmit, csak sajnálom, hogy ennyire ferdék lettek az emberek.
Amikor nem volt ez a warezsz@ráradat, hogy smsadót fizettetnek a - még magukra büszkék is - hülyékkel (már bocs ), akkor még egy játék értéket képviselt, és nem uninstalálta ilyen könnyen aki megvette, vagy megszerezte.
20perc....pfffff
büntesd csak magad, mert nem tudsz szimet vezetni, mert be sem lőtted normálisan a controllert, mert bele sem mentél a játék suli részébe, mert aszted, hogy 20 perc alatt rally-t fogsz csapatni.
Még hogy sz@r.....az a minimum, hogy ez egy full sekélyes vélemény.
[Szerkesztve] -
törölt tag
kormány nélkül nem lehet gyenge...
öszintén sajnálom, hogy egy kormány nem 1000ft-ba kerül, egy szim nem fog teljes élvezetet nyújtani billentyű, vagy nem autó irányítására kitalált játékvezérlővel.
Az hogy ennek ellenére így gondolod, az mindenképpen elismerésre méltó.
Amit még mondanék, a játék akkor hozza ki magából a maxot, ha meg van hajtva, de tudatosan (!)
amikor megismered a játékot, beállítottad a kormányt, és ismered a pályát, akkor akkora adrenalint kapsz, hogy wow.
van egy videóm, majd felrakom, és belinkelem....itt is van:
Bővebben: link ..20mb
de ha kedv akkor itt van egy sokkal profeszionálisabb a Juan cimbié is:
Bővebben: link ..112mb
a legalsó, név szerint: RBR movie
[Szerkesztve] -
törölt tag
A BHM szavazás szerint:
A 2004-es év játéka: Richard Burns Rally!!!!!!
A 2004-es év legjobb fizimodellje: Richard Burns Rally!!!!
A 2004-es év legjobb játékmenete: Richard Burns Rally!!!!
A 2004-es Év legjobb meglepetése: Richard Burns Rally!!!
így is van. maximál igen.
BHM:
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz zsazisten #990 üzenetére
hogy úgy jó ahogy van
tényleg elpattog, de ez a pálya miatt van. Ez egy ilyen elpattogós pálya, ahoz, hogy a km-ben aleghosszabbat nagy tempóban hiba nélkül hozd, ahoz piszok fárasztó koncentrálás kell végig, és így is lesz ahol kicsit bealszik a nagy figyelem.
Segít megérteni, hogy Panizzi, Grönholm, Solberg, és még sokan (McRae kivétel! )
miért néznek úgy az útra vezetés közben mint véres rongyra.
ugyan kicsit bütyköltem a setupon, de sztem az alapsetup is nagyon jó.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Autós topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest