Új hozzászólás Aktív témák

  • #12516608

    törölt tag

    válasz csemege86 #23805 üzenetére

    Arra mindenki harap, ha egy adott dolgot 2-3-akárhány topikba beszúrnak. Hol/hogy lehessen követni, hogy mi hol tart?

    Az "Azonnali alaplaposban" is végére lehet járni valameddig a dolognak, mert ráerőszakolható a problémára, hogy alaplap vonatkozású. Ami részben igaz is.
    Működő processzor meg nagyon ritka esetben halálozik el egyik napról a másikra, de akkor ott már más is pusztul, alaplap mindenképpen, ha a "szamuráj táp" szeppukut követ el. A VGA is repülhet, memóval és HDD-vel együtt. Áramszolgáltató/villámcsapás is küldhet be "löketet" vagy Dirac delta impulzust.

    Lehet egyszerű is a megoldás, kontakthiba, tápcserével orvosolható gond. Aztán alkatrész csere, de nem mindegy, hogy melyik.

    --- Az is hasznos, ha a hsz. végére odaírod, hogy "Most meló van srácok, délután én szedem össze a kölköket és csak este tudok nekiállni." Emberből van mindenki, megértik/megértjük.

    Alkatrészek pontos ismerete meg azért kell, mert valaki ráismerhet egy tipikus hibára, amivel már találkozott és a hozzászólásával elősegítheti a megoldást.

    --- Még senki sem evett embert itt a fórumban - legalábbis én nem tudok róla - :DDD néha a moderátorok küldenek szabadságra valakit elfajult esetben.

Új hozzászólás Aktív témák