Új hozzászólás Aktív témák

  • dewil666

    őstag

    Sziasztok!

    Adott egy Lenovo g580 laptop. Cpu i3 2348, vga nVidia 635gt.
    Olyan problémámlenne hogy:
    Most telepítettem újra a Win7-et Prof 64bit.
    Feltettem a szükséges drivereket amiket szoktam: chipset, vga, audio, usb3, wlan, camera és feltettem az Intel kezelő motort is. És az általam használt drivereket. Az a lényeg nem tudom miért de alapon a cpu 50-51 fokos és 28-35% megy pedig beállítottam az energia sémában hogy a cpu minimum 1%-on menjem. Semmi program nem fut feladatkezelő szerint.
    Azért érdekes mert alapon megy és nem tudom mi dolgoztatja a cpu-t. Alap internetezés mellett 1-7% volt a cpu használata 40-42fokos volt.
    Mi ez a cpu használat? Leszedtem az intel kezelő motor drivert de továbbra is megy a cpu ~30%-on. Win tuti nem frissít mert letiltottam au update-t. Azért bosszantó mert így kevesebbet bír az akku és a hőfok is több egy tizessel. Azt tudni kell hogy vírusírtó nincs telepítve de csak megbízható driverek vannak telepítve.
    Segítetek!
    Köszönöm.

    [ Szerkesztve ]

    KLÍMA szerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!

Új hozzászólás Aktív témák