Új hozzászólás Aktív témák

 • llaszlo

  veterán

  Ez nagyon gáz :( Azért ennyire hülye, hogy lehet?

  Mekkora esély van egy pókerre a hold em-ben?
  A póker a legmagasabb rangú kombináció a texas hold'emben, és az egyik legvalószínűtlenebb is. A pókerhez két azonos rangú lap és három egyforma színű lap szükséges. A póker esélye 1:649.739. Kép erről: Póker kártyakombináció

  ChatGPT :D :D :D

  Mekkora esély van egy pókerre a hold em-ben?ChatGPTChatGPT
  Jelenleg nincs tervezve vagy lehetséges pókerjáték a Holdon az emberiség részéről. A Hold jelenleg kizárólag tudományos és kutatási célokat szolgál, és az emberek által oda küldött küldetések a tudomány fejlesztése és a világegyetem megismerése érdekében történnek.
  A Holdra történő emberi utazásokat kizárólag űrkutatási célokra tervezik, és ezek a küldetések komoly tudományos és technológiai kihívásokkal járnak. Jelenleg a Holdon nincs olyan infrastruktúra vagy környezet, amely támogatná a szabadidős tevékenységeket, mint a pókerjáték.
  Az űrkutatás és az űrutazások jövőjével kapcsolatosan mindig lehet változás, és a technológiai fejlesztések függvényében elképzelhető, hogy a jövőben emberi telepesek vagy űrturisták hoznak létre olyan környezetet a Holdon, ahol a szórakozásnak és a szabadidős tevékenységeknek helyük lehet. Azonban jelenlegi tudásom szerint nincs konkrét tervezés vagy előkészület a pókerjátékhoz a Holdon.

  [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák