Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Ez nagyon gáz
Azért ennyire hülye, hogy lehet?
Mekkora esély van egy pókerre a hold em-ben?
A póker a legmagasabb rangú kombináció a texas hold'emben, és az egyik legvalószínűtlenebb is. A pókerhez két azonos rangú lap és három egyforma színű lap szükséges. A póker esélye 1:649.739.ChatGPT
Mekkora esély van egy pókerre a hold em-ben?ChatGPTChatGPT
Jelenleg nincs tervezve vagy lehetséges pókerjáték a Holdon az emberiség részéről. A Hold jelenleg kizárólag tudományos és kutatási célokat szolgál, és az emberek által oda küldött küldetések a tudomány fejlesztése és a világegyetem megismerése érdekében történnek.
A Holdra történő emberi utazásokat kizárólag űrkutatási célokra tervezik, és ezek a küldetések komoly tudományos és technológiai kihívásokkal járnak. Jelenleg a Holdon nincs olyan infrastruktúra vagy környezet, amely támogatná a szabadidős tevékenységeket, mint a pókerjáték.
Az űrkutatás és az űrutazások jövőjével kapcsolatosan mindig lehet változás, és a technológiai fejlesztések függvényében elképzelhető, hogy a jövőben emberi telepesek vagy űrturisták hoznak létre olyan környezetet a Holdon, ahol a szórakozásnak és a szabadidős tevékenységeknek helyük lehet. Azonban jelenlegi tudásom szerint nincs konkrét tervezés vagy előkészület a pókerjátékhoz a Holdon.
-
kilua
senior tag
Nálam is nagyon gáz válaszokat ad a bard, de ez még vajon a régi modell?
Amikor kérdeztem azt felelte hogy ő már az új Gemini modell nem a régi lambda, de kitudja
Különben Alban nem jeleskedett eddig sem a Google, a Google fordítót is a DeepL ezerszer lepipálja.
-
Geller72
veterán
válasz
peugeotmate #1 üzenetére
Nekem ma 3 kérdésből 3 rossz választ adott a Bard. Kuka.
-
peugeotmate
őstag
Brutál cucc lesz. Már most sokkal intuitívabban használható a Bard mint a chatGPT szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
it Az Alphabet bemutatta a régóta várt Gemini AI-modellt: ez állítólag a ChatGPT-t is lekörözi a tesztek többségén.
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Micro Four Thirds
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PayPal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest