Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz Plata #15986 üzenetére

    Igazából arról is vannak érdekeségek. Pontosabban, arról, hogy nincs semmi információ. Még pontosabban pedig amik vannak azok nagyon furcsa dolgok és spekulációk.

    Ugye hétfőn magyar idő szerint 22:30-kor lesz a Rockstar tulajdonosának, a Take-Two 2022 Q4-es pénzügyi beszámolója (ami egyben ugye a 2022-es üzleti év összegzése is lesz). Ilyenkor általában bár konkrét új bejelentés nem lesz, de a már bejelenttet dolgokról beszámolnak a részvényeseknek. Tehát olyanokról is ha új tartalmi frissítés, támogatás jön pl. GTAO/RDO-hoz. De ahogy írtam, itt csak olyan van amiről hivatalosan tudunk (most olyan, hogy pl. hány új játékot, vagy remastert/remake-et fognak majd kiadni azt elmondják, de konkrét dolgokról nem beszélnek).
    Ez ugye az egyik dolog amiről még az a kevés reménykedő ember vár valamit.

    Erre épül az, hogy ha lesz valami update bejelentés akkor azt még a konferencia kezdte elött be szokták jelenteni hetekkel vagy napokkal... vagy órákkal, mint tették azt tavaly, május 18-án. Vagyis igazából még hétfőig még jöhet majd newswire post, de már az optimisták szerint sincs sok esély erre.

    Viszont kicsi reményt adott tegnap egy olyan furcsaság, hogy egyrészt a SteamDB-s adatbázisban a a béta csatornán lévő RDR2 és RDO-nak frissült az úgynevezett "DLC" mappája (a legutolsó PC-s patch óta frissülget a béta teszt csatorna, de azokban nem frissült a benne lévő "DLC" mappa.
    Viszont a másik furcsaság pár órával később jött egy újabb béta frissítés, amiben annyi változás történt, hogy ezt az un. "DLC" mappát egész egyszerűen törölték (amiben az a furcsa, hogy nem visszaállították, hanem teljes egészében kiszedték).

    Ekkor elkezdőtek találgatások, kicsit felélénkült az a minimális community ami még van. Ráadásul a Rockstar oldalán a newswire részbe is bekerült egy tegnapra szánt post. És itt jöttek össze a spekulációs dolgok, hogy na most akkor bejelentenek valamit végre, hiszen a jelek erre utalnak (hétfőn üzleti jelentés, furcsán frissült kétszer is a béta ága a játéknak, és ráadásul péntek van amikor is sok tartalmi frissítést jelentettek be már.

    Nos, tényleg jött tegnap új newswire post, de ebben nem volt szó új update-ről. Helyette inkább bejelentették, hogy a május 15-én, a 10 éves évfordulóját ünneplő Max Payne 3 kap egy Remastered kiadású... soundtrack-et! :DDD

    Vagyis ha lesz is valami akkor azt legkésőbb hétfőn jelentik be!

    Tessék, te kérted én meg megírtam a kisregényt erről is :P

    [ Szerkesztve ]

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák