- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz #81556480 #824 üzenetére
Limitált darabok esetében az előrendelés így működik. Kapnak X darabot, felvesznek Y > X rendelést. Időrendben szépen megkérdezik, hogy tényleg kell-e és ha igen, akkor postázzák. Ellenkező esetben a következő embert is megkérdezik.
szerk: Az is elő szokott fordulni, hogy kapnak előzetesen egy darabszámot, hogy mennyit fognak kapni. Aztán amikor megjön a tényleges áru, akkor kiderül, hogy kevesebbet kaptak, mert blablabal. Persze lehet szidni a konzolboltot, de ez nem feltétlenül az ő hibájuk.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #831 üzenetére
Az every console tested-be belenézegettem és a szokásos.
X > pro >>> slim > SAz biztos, hogy a teszt alapján senkinek nem ajánlanám az alap gépek vásárlását, ha e miatt a játék miatt szerez be konzolt. Egyértelműen kell a pro vagy az X.
Örülök, hogy X-re vásároltam meg, mert engem zavarna ez a ~28/29es fps szám, amit a pro kinyom magából. Főleg, hogy bizonyos részeknél annyival élesebb az X által előállított kép, mint a pro-é, mint amikor felveszem a szemüveget. Elég megnézni pl 5:45-nél a szekeres részt.
(#835) sylex1
wow[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz bobalazs #964 üzenetére
és ez miért baj? Mármint komolyan. Senkinek nem tartanak a fejéhez fegyvert, hogy náluk dolgozzon. Fejlesztőként elég könnyen kapnak máshol munkát, ha zavarja őket.
Arról miért nincs hír és felháborodás, hogy hazánkban minimálbérért dolgoznak az emberek 3 műszakban gyárakban úgy, hogy legalább heti két 12 óra van?
-
törölt tag
Ez biza év játéka lesz kérdés nélkül.
Az első öt óra jobb minőséget nyújt, mint a méltán népszerű sony exkluzívok. A LoU2-től még ennél is többet várok. Részletességben és kidolgozottságban az UC4-et lehetne még említeni mellé, de az rdr2 túl tesz rajta.Az kifejezetten tetszik, hogy bizonyos küldetéseknek nem csak egy végkimenetele van.
Amikor részegre isszuk magunkat, akkor megoldható, hogy ne tartóztassanak le. Hosszú még az út a végéig, de más játékhoz nem igen fogok nyúlni, amíg 100% nem lesz a teljes mutató.
-
törölt tag
válasz freeknight #1022 üzenetére
A lovadra ha felülsz, megnyitod a fegyver menüt és átnavigálsz az öltözetekhez, akkor ott lesz a kalapod és feltudod venni.
Nekem legalábbis ott volt.
-
törölt tag
válasz Mr_no_Name #1025 üzenetére
Tudtommal nincs magyar nyelv hozzá.
-
törölt tag
válasz markknight #1039 üzenetére
Van a játékban help menü, ami mindent aprólékosan leír. Arra vess egy pillantást, ha valami nem tiszta, sokat segít.
A hud pedig egyszerűen működik. Mutatja az életerődet - staminádat - és a dead eyet. Az ikon maga azt jelzi, hogy mennyire gyorsan fog visszatöltődni az adott tulajdonság az idő előrehaladásával. Az ikon körül megjelenő kör pedig a tényleges értékét.
-
törölt tag
válasz #81556480 #1041 üzenetére
Az extra jutalomként kapott cuccokat beleszőtték a storyba leginkább.
Berakom spoilerbe, de igazából nem azok, szóval nyugodtan olvasd el.A pénz onnantól lesz nálad, hogy a vonatos küldetés megvolt.
Az ajándék ruhát akkor kapod meg, amikor véget ér a tél, odaérsz a camp-be és "x idővel később" lesz.
Az ajándék lovat akkor kapod meg, amikor elmész a vadászós küldetésre és ott az istállóban kiválasztod őt ingyen.A GTA-ban szerzett fegyvereket nem tudom, de igen. Valószínűleg annyi. Amit ingyen megkapsz a boltban, az volt az ajándék és másnak az nincs ott / játékvalutába kerül. Nekem tetszik ez a megoldás.
ui:
"Az irányítás nekem is sok, de szerintem szokható."
Érdemes megnéznetek a controller beállításokat, mert vannak benne kényelmi funkciók. Pl a futáshoz (két lábon) nem nyomkodnod kell a gombot, hanem toggle.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Milyen kis hálátlan dög nők vannak ebben a játékban...
megmentettem egyet a farkasok támadása és egy tolvaj kezei közül. Aztán elkezd sértegetni, miközben a lovat nyugtatom. Majd ugyanolyan romlottnak titulál, mint aki elrabolta. Aztán, amikor elengedtem, egy köszönöm nélkül elszaladt. ....kapott is 2 másik lyukat a maradék kettő mellé lentre. -
törölt tag
válasz #81556480 #1144 üzenetére
Ő szerintem arra gondolt, hogy miért nem kerüli ki a fákat a ló. Kicsit tényleg """túlzás""", de élőben is képesek erre a lovak. Nem kell hozzá lovagolnia, hogy megláthassa mennyire másabb, amikor a ló önállóan fut vagy valaki vezeti. Teljesen máshogy cselekszik.
Utóbbi esetben sokkal hamarabb csinálnak butaságot, mint szabadon.Akinek bizonyíték kell, az csak nézzen fel dszatubéra. Ott is nekifutnak fának - kamionnak - kerítésnek - házfalnak. Egyet belinkelek.
-
törölt tag
Meglátod. Left trigger. Megszólítod. Lassan sétálsz felé és amikor elkezd megijedni, akkor megnyugtatod. Ezt csinálod addig, amíg mellé nem érsz. Ott felszállhatsz rá és jön a 'betörés' rész.
Lasszózni is lehet. Én mellélovagolva lasszóztam meg és ugrottam le, majd fel a hátára és 'betörtem'. szerk: az a ló mondjuk nem volt teljesen vad, mert emberek mellől loptam el, de nyereg nem volt rajta és ugyanúgy be kellett törnöm
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Lézerparaszt #1169 üzenetére
Ezt a kérdést én inkább beírnám a TV topikba vagy a konzoléba. Ahol megosztod velünk, hogy pontosan milyen típusod van a készülékekből és miket állítottál be eddig.
-
törölt tag
válasz freeknight #1205 üzenetére
[Red Dead Redemption 2: How to Access Your Pre-Order Content]
Ezt nézegesd végig, hátha segít valamit, bár ahogy látom jó helyen keresed őket. :/
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Synology NAS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik
- Sorozatok
- LED világítás a lakásban
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- PS5 Slim (garanciás)
- Xbox Series S / Xbox Series X konzolt vásárolnék!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest